NL tekent na VN Migratiepact ook voor VN Vluchtelingenpact

Gefeliciteerd Nederland: Volledig onder de radar gaat het VN Vluchtelingenpact. Nederland doet nog meer toezeggingen aan migranten en het blijft nu volledig onder de radar. VRT.be schrijft er zowaar wel over:

Het VN-vluchtelingenpact veroorzaakte nauwelijks een rimpeling op het internationale toneel.  Dat staat in schril contrast met de strijd om het tegelijk onderhandelde zusterpact over migratie, dat zelfs leidde tot de val van de Belgische federale regering. Overmorgen wordt ook dat migratiepact in New York goedgekeurd.

En jawel, Kabinet Rutte was er vandaag (17 december) weer bij en zijn handtekening staat er weer onder namens de Nederlandse overheid. En ongetwijfeld zonder inlegvel.

Resultaat van vandaag: Meer macht voor de VN en meer rechten voor migranten. En hogere belastingen én minder inspraak voor jou. Winst voor ongekozen globalisten en hun migranten, jouw verlies: een gratis leven voor hen op jouw kosten.

Maar geen nood, Rutte staat met een pagina grote advertentie alles weer ‘recht’ te liegen. U kunt dus rustig slapen.

Gefeliciteerd daar weer mee. Het gaat hard, met Nederland, richting de bodem. Tja, dan had je maar niet op VVD, CDA, D66, PvdA, Denk, SP, GL of ChristenUnie (nagenoeg de gehele Nederlandse politiek) moeten stemmen.

Reacties zijn gesloten.