Trump, verkiezingen, Kavanaugh, komende crash en afgewende militaire staatsgreep

Trump is niet populair in het reguliere mediacircuit en in grote delen van het alternatieve mediacircuit. Het lijkt er echter veel op dat Trump wordt ingezet als alternatief voor een militaire staatsgreep. En dat is uiteraard wel een analyse waard.

Onderstaande de visie van Lang Leve Europa! als het gaat over recente en aanstaande ontwikkelingen in de VS. In dit bericht: Waarom Trump nodig was/is, hoe hij wordt ingezet, het belang van de midterm verkiezingen nu in de VS, alle gekkigheid rondom Brett Kavanaugh en waarom Hillary Clinton haar volgers onlangs opriep tot ongeciviliseerd en brutaal gedrag. Als altijd, oordeel zelf.

Dit is een vreemd verhaal

Onderstaande video is vreemd en raar en klinkt totaal onrealistisch maar is vermoedelijk wel waar. Criminele partijen hebben de macht gegrepen in de VS. (En trouwens niet alleen in de VS!) Velen traceren dit terug tot de verkiezing van George H.W. Bush (Bush Sr.) tot president. George H.W. Bush is zoon van Prescott Bush, een Nazi-financier en -sympathisant. En met George H.W. Bush (een CIA-topman) kwam een crimineel kartel aan de macht welke zonder enige onderbreking hun slopende, criminele beleid doorzette met de Clintons en Obama’s.

Klik op afbeelding voor bekijken Youtube video. (Video niet heel vrolijk.)

De Clintons zijn in werkelijkheid (naar verluidt) cocaïne dealers, vastgoed fraudeurs en wapenhandelaren en plegers van grootschalig, internationale corruptie met pay-for-play beïnvloeding van politiek beleid via hun ‘liefdadigheidsstichting’, de Clinton Foundation. En dan kijken we nog maar niet naar hun beweerde praktijken met kinderen (pedogate/pizzagate) en hun praktijken in o.a. Haïti: hulpverlening, maar dan totaal anders. Mensen die zich inzetten tegen de criminaliteit van de Clintons hebben echter geen lang leven, onderzoek de Clinton body count (het Clinton dodental) eens. Vergis je niet, Hillary is waarschijnlijk de drijvende kracht achter al deze criminaliteit.

George W. Bush (Bush Jr.) kwam uiteraard met de 9/11 aanval en de sloop van mensenrechten onder o.a. de Patriot Act georganiseerd onder leiding van de zogenaamde neoconservatieven. En dan hebben we het nog niet over de grootschalige criminele activiteiten van partijen in de inlichtingendiensten als CIA en NSA. Luister naar het betoog van oud NSA-Topman William Binney en het betoog van NSA klokkenluider Edward Snowden. Dat de CIA een criminele organisatie is, is ondertussen toch wel bekend.

Ook de Obama’s horen bij het Bush-kartel

Ook de Obama’s zijn onderdeel van dit kartel. Barack Hussein Obama, voorheen Barry Soetoro, werd klaargestoomd en aangesteld door het Bush-kartel als aantrekkelijk gezicht, als een aantrekkelijke boegbeeld, als aantrekkelijk icoon. Hij werd daarbij direct voorzien van een Nobelprijs voor de vrede. De criminele activiteiten die hij in de praktijk echter ondernam zijn zonder meer schokkend.

Obama is de president van de moordpartijen met drone vliegtuigen, stopzetten van grensbewaking, sloop van de immigratiepolitie (ICE), dodelijke handelsverdragen, miljarden op pallets voor Iraniërs, de bloederige staatsgreep in Oekraïne, de revolutie in Libië en de moord van Gaddafi (“We came, we saw, he died”, zei Hillary hard lachend!) en de destabilisatie van Syrië met alle migranten naar de EU als gevolg, steun voor de vele misdadige VN praktijken, etc, etc, etc. De lijst is lang, heel lang en verontrustend, zeer verontrustend.

En voor het beleid van President Hillary had het Bush-kartel eveneens snode plannen. De komende 8 jaar moesten het grote slotakkoord worden. Het betrof ogenschijnlijk het voltrekken van een soort criminele, totalitaire staatsgreep gebruik makend van links-communistisch gedachtegoed. Waaronder uiteraard open grenzen beleid, voor iedereen die wel interesse heeft voor communistische en socialistische gewoontes en een ‘gratis‘ leven in de VS wil. We kennen dat beleid in de EU ondertussen maar al te goed. De Verenigde Naties en de EU verstrekken gratis prepaid creditcards onder migranten voor het financieren van hun tocht naar de EU. Professionele ‘vluchtelingen’ dus.

Het grootbedrijf (Target en Walmart) helpt een handje

Een onderdeel van het beleid van Hillary waren o.a. gesloten super-supermarkten als Target en Walmart die omgebouwd waren tot zwaarbewapende gevangenissen / opvoedkampen. Opvoedkampen voor mensen die het neo-marxistische, globalistische gedachtegoed geen warm hart toe dragen en zich tegen het beleid van Hillary zouden verzetten. En dat is gelukkig een hard groeiend aantal mensen. Zie eventueel onderstaande video met opnames van Target en Walmart gevangenissen. Die videobeelden van Target en Walmart zijn wel behoorlijk schokkend, wetende de plannen waarvoor deze mega-markten geprepareerd werden.

Klik voor openen video.

Het zijn werkelijk gevangenissen voorzien van Target en Walmart logo, compleet met schuttersgaten in de gevel en treinaanvoer voor gevangenen. Je vraagt je af hoe Target en Walmart nog hun brand/merknaam hoog kunnen houden als ze hieraan meewerken. Vermoedelijk werkt dit vergelijkbaar voor Amazon en Google, de onwetendheid van het grote publiek is zeer profitabel. Maar let op: dit alles werd gerealiseerd voordat Trump verkozen werd. De Target en Walmart gevangenissen zijn geen uitvinding van Trump.

Het is bizar hoe slechts een paar decennia geleden (jaren ’50/’60/’70) het links/marxistische gedachtegoed door de overheid bestreden werd (herinner onder andere McCarthy en de koude oorlog) en afgelopen jaren door de Bush/Obama/Clintons (jaren ’90/’00/’10) dit gedachtegoed door de overheid zelf geïmplementeerd werd! Zie hier trouwens de diverse methodes om de bevolking te hervormen. Links marxisme heeft hier letterlijk de show overgenomen. Zie bijvoorbeeld de hele genderfluiditeit verheerlijking, ontwrichtende identiteitspolitiek, het VN immigratiepakt, de VN CO2 dealtjes onder de noemer Agenda 21 / 2030, het introduceren van het concept ‘hate speech’ om de vrijheid van meningsuiting af te schaffen, etc, etc, etc.

De Gender-eenhoorn, dit is echt lesmateriaal.  Je kan genderfluiditeit niet jong genoeg opdringen. Eenhoorn betreft rituele symboliek. Klik = zoom.

Een militaire staatsgreep, of… Trump?

Er rolde een extreem plan uit over de VS (en de EU), voor het criminaliseren van normaal gedrag en feitelijk een zeer effectieve overname van de macht door een crimineel kartel. Met zeer snode plannen. Niet iedereen in de inlichtingendiensten is echter fout en niet iedereen in het Pentagon haat Amerika.

Het mag duidelijk zijn dat veel militairen en medewerkers van de inlichtingendiensten dus echt geen zin hadden in een oorlog tegen de eigen bevolking. Een oorlog van een crimineel kartel tegen de Amerikaanse bevolking, dat is uiteraard ongepast. Zie bijvoorbeeld onderstaand een stukje van de militaire eed die allen afleggen. En ja, links-extremisme zoals Antifa, de extreme polarisering tussen wit/zwart (apartheid/segregatie is terug in de VS, verdeel en heers), etc, is onderdeel van de oorlog tegen de “eigen” bevolking.

“I, _____, do solemnly swear (or affirm) that I will support and defend the Constitution of the United States against all enemies, foreign and domestic
Oath of Enlistment

Je hebt weinig opties: De pleuris breekt spoedig uit en je hebt als militair weinig zin om de hersenpannetjes van normale inwoners (je eigen familie en buren) in te gaan slaan namens de grootste criminele en financiële grootheden. En ja, deze partijen weten alles van de praktijken van de Clintons, Obama’s en Bushes. Wat moet je dan als goedwillende legerleiders en inlichtingendiensten medewerkers doen? Er waren kennelijk grofweg twee opties.

Optie 1: Een militaire staatsgreep om criminele ‘politici’ af te zetten. Dat wordt bloederig, gezien dat grote delen van de bevolking pro-Obama en pro-Clinton is – hoofdzakelijk vanwege totale misleiding in de media en Hollywood. De militairen kunnen de macht naar zich toetrekken, maar dat zal op veel onbegrip stuiten bij de meerderheid van de bevolking die volledig misleid dwepen met Hillary Clinton en andere criminele kopstukken. De jongere generaties zijn veelal de weg volledig kwijt geraakt, met hun safe space, microaggressies en puppy knuffelen.

Optie 2: Omvorming van binnenuit. Dit betreft het aanstellen (onder de noemer democratie, uiteraard) van een alternatief voor de Clintons en Obama’s en een totaal ander beleid gaan uitrollen. Dit gaat tot groot verzet leiden in de media en Hollywood, uiteraard. En ook groot verzet onder de al decennia lang misleidde bevolking. En met Bush/Obama/Clinton-supporters in nagenoeg alle afdelingen van de overheid, die de boel zullen blokkeren, is dit een zeer lastig traject.

Entree Trump

De militaire top heeft voor de Trump-route gekozen. Trump is zeer vermoedelijk het alternatief voor een militaire staatsgreep. Hoewel veel alternatieve media een soort anarchistische revolutie lijken te wensen en aan te moedigen, is de pijn en armoede die dat teweeg zou brengen uiteraard zeer onwenselijk. Men lijkt in de VS dus gekozen te hebben voor de minst ontwrichtende oplossing, hoe gek dat voor sommigen wellicht klinkt als je de media-hetze tegen Trump aanschouwt.

Wetende dat de VS beleid bepaalt voor de EU en Nederland, en de VS onder Obama en Hillary nogal vreemde dingen van plan was (understatement), is Trump vermoedelijk de gekozen oplossing voor dat probleem. Trump is niet geweldig, maar Trump is wel beter dan het alternatief. En middels het ondertussen vergaand atlanticisme, ook voor ons in Nederland.

Trump met de militaire generaals, het ‘calm before the storm’ moment. Klik = zoom.

Trump en de Q-anons (anoniemen)

In het zicht van haast totalitaire macht van het Bush-kartel en met een nagenoeg volledig misleidde bevolking een totaal ander beleid introduceren… Dat is lastig. Je hebt een stevige vent nodig die als kop van jut gaat optreden. En dat is Trump, voorzien van een ego minstens zo groot als zijn fortuin. Trump is gelukt, duidelijk.

Maar er is ook een middel nodig om daadwerkelijk de bevolking voor je te winnen. Je hebt een propaganda-kanaal nodig voor communicatie. Het is duidelijk dat de media niet gaan meewerken aan het verkondigen van dat woord. Die zijn pertinent tegen verandering  en grijpen alles aan om Trump’s plannen, beleid en toelichting te vervormen tot onherkenbare onzin. Twitter is daarvoor een slim middel.

Trump is een zogenaamde deal maker, hij krijgt het overal voor elkaar akkoordjes af te sluiten. The Art of the Deal. Hij doet dealtjes maken door extreme druk op partijen te leggen, o.a. door boute uitspraken, waaronder via Twitter. Hij gebruikt Twitter dus als middel voor pressie. Twitter is voor Trump ook een directe lijn met de bevolking, een communicatiekanaal dat niet (eenvoudig) gecensureerd kan worden door het misleidende groot mediabedrijf. Het gebruik van Twitter is dus een slim middel met een doel: communiceren direct met het volk en deals maken.

Je wilt zo veel mogelijk zieltjes winnen onder de bevolking voordat je overgaat tot actie. Maar hoe doe je dat? Uiteraard ook door het alternatieve mediacircuit in te schakelen! Zo ontstond het fenomeen Q. Via een website met anonieme berichtgeving gingen insiders van de inlichtingendiensten en militaire partijen communiceren met de bevolking. Een actie voor het beïnvloeden van het publieke debat zonder daarvoor de grote media te hoeven winnen.

En dat deden ze met Q op een heel slimme manier. Maak het een puzzel, stel de juiste vragen. Voor normale mensen is de Q informatie niet te doorgronden, maar als je goed oplet en je huiswerk doet, bevat het een schat aan interessante informatie en visies. Men geeft steeds weer puzzelstukjes, tipjes van de sluier, verwijst naar interessant materiaal, geeft toelichting over activiteiten achter de schermen. Dat is uiteraard propaganda, cointelpro en psyops volgens de definitie. Maar dan om normale wetgeving en normaal gedrag weer in ere te herstellen. En zeer succesvol, Q (wie het ook zijn) heeft ondertussen vele trouwe volgers in het Amerikaanse binnen- en buitenland.

What’s in a name?

En: What’s in a name? Had je de verbinding van Trump met de ‘trump card‘ in speltheorie al gelegd? Een zogenaamde trump card is “iets dat een persoon of groep het voordeel geeft boven een ander, een belangrijke hulpbron die op een geschikt moment kan worden gebruikt.” Wordt Donald Trump ingezet als trump card? Het lijkt er inderdaad op dat Donald Trump wordt ingezet om de koers van de VS (en daardoor de EU en NL) te veranderen, en wel op een relatief positieve manier. Trump zet in op het opnieuw handhaven van de wet, ook op elitaire kopstukken en globalisten. We zullen het moeten afwachten uiteraard.

Luister nog eens naar de speech van Donald Trump bij de Verenigde Naties van eind september. Hij maakt hier duidelijk dat geen crimineel, globalistisch kartel erkend wordt door hem en zijn regering. Trump zegt dat de VN met al hun ongekozen ‘politici’ geen regering zijn, nergens verantwoording afleggen en niet democratisch functioneren en dus geen macht horen te hebben. (Dit geldt trouwens ook voor de EU!)

VN-beleid moet volgens Trump dan ook niet uitgevoerd worden. (Daar kan Kabinet Rutte nog wat van leren!) Dat is uiteraard een 180 graden draai ten opzichte van het Bush/Obama/Clinton kartel! En een opluchting voor velen die het spel van de Nieuwe Wereld Orde en de rol daarin van de VN doorzien. En hopelijk volgt Nederland spoedig. De (naar boven afgeronde) 1000 miljard Nederlandse euro’s aan kosten die het VN klimaatpakt over ons afroept, die rekening kunnen we ons uiteraard niet veroorloven. Dat is totaal onrealistisch, met een statistisch onmeetbaar effect en volledig gebaseerd op foute informatie en logica. Maar wel: Goed voor miljardenwinsten voor het grootbedrijf! En gratis subsidies voor iedereen die het woord klimaat gebruikt in zijn aanvraag.

De aanstaande financiële crash

Het is geen geheim dat de markten nu weer draaien op de top van hun kunnen en de bankiers de boom-bust cycle / conjunctuurcyclus gebruiken voor het grijpen naar macht, geld en eigendom. Eerst bellen blazen, dan bellen laten knappen en het grote geld grijpen. Steeds maar weer. We zitten met de economie (zie de huizengekte) weer op de top van de cyclus. En als je goed kijkt zie je de eerste tekenen van de bust in de boom-bust cyclus intreden. Dit geldt ook voor de VS. De VS zit ook weer hoog in een cyclus.

Het spreekt voor zich dat Trump tegengewerkt wordt door de grootst mogelijke belangenpartijen. De vraag is hoe hardnekkig het financiële grootbedrijf is en hoe ver die willen gaan in hun verzet tegen Trump. Nu lijkt Trump op basis van goede economische cijfers (die al dan niet waar zijn, officiële cijfers kloppen al vele jaren niet meer) het lastig te maken voor de grootbankiers om de economie te crashen. Als de economie goed gaat, gaat die immers normaliter niet crashen. En als die wel spontaan crasht, dan kan Trump zeggen: “Kijk, deze elitaire bankiers sloopte de economie en samenleving en moeten nu aangepakt worden!” Trump speelt ogenschijnlijk een spelletje blufpoker met de grootste criminele bankiers.

Blufpoker met de grootste bankiers

Weet daarbij: de Amerikaanse overheid heeft weinig zeggenschap over de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve. Het is sinds kerst 1913 een private entiteit van grootbankiers die een geheel eigen politiek beleid uitvoeren en hun macht met hand en tand verdedigen. Trump gaat dus niet direct over het monetair beleid dat gevoerd wordt door de ‘Fed’.

De grootbankiers voeren nu versneld de rente op, in Amerika, waardoor normaliter een economische crash en/of recessie ontstaat. De bankiers hopen dat de geplande crash Trump zo onpopulair zal maken dat hij afgezet kan worden. En een financiële crash in de VS zal de al flink gehavende EU trouwens grondig slopen. Dus als de elitaire grootbankiers in de VS blijven doen wat ze doen, en er weer een nieuwe, zware crash komt, dan zou Trump die crash zomaar eens gaan gebruiken om criminele grootbankiers van de centrale bank te schaken.

Hij speelt nu via Twitter en in toespraken dat spel al op. Als ze overgaan tot bust/geldgrijpen kan Trump dus actie nemen. Blufpoker op het hoogste economische niveau! Ik vermoed echter dat ook hier een dealtje / akkoordje komt. Waarbij de grote crash voorkomen gaat worden. Tegelijkertijd is Trump ook niet vies van een faillissementje meer of minder, weten we uit de geschiedenis van de man, dus wat het wordt… We zullen het af moeten wachten.

De Midterm Verkiezingen

Er zijn nu in de VS zogenaamde midterm verkiezingen. De democraten en het criminele kartel hopen daar de macht (meerderheid) in het Huis van Afgevaardigden in handen te krijgen om op die manier de plannen van Trump te kunnen dwarsbomen. De media draait afgelopen weken dan ook volledig door over Trump en met republikeinen versus democraten berichtgeving.

Het lijkt er veel op dat het criminele kartel en de democraten gezamenlijk zelfs een hele mensenmassa uit Midden Amerika op de been geholpen hebben als onderdeel van hun verkiezingsstunt. De zogenaamde “migranten karavaan” (klinkt onschuldig, is het niet) is precies op tijd in het nieuws voor de verkiezingen. Knap planwerk. Uiteraard worden ook hier de migranten in de karavaan gesponsord met geld door diverse Soros Foundations, de Verenigde Naties en Mastercard en de Democratische partij.

Door te proberen Trump af te zetten en de democratische partij weer aan de macht te helpen, poogt het criminele kartel vervolging te ontlopen. Zo riep Hillary Clinton onlangs de bevolking op tot slecht gedrag. Clinton riep de democratische aanhangers in het land op “uncivil” te zijn tegen republikeinen. Uncivil betekent onbeleefd, grof. Clinton riep op stennis te schoppen tegen conservatieven. Als democraten bekende republikeinen/conservatieven zien, bijvoorbeeld in restaurants, dat ze dan herrie moeten schoppen net zolang totdat de republikeinen/conservatieven het restaurant verlaten. En zo gezegd, zo gedaan. Verspreid over de VS zie je hele bendes losgeslagen ‘democraten’ tekeer gaan als zombies. Grondig misleidde mensen, opgezweept door Hillary Clinton en de democratische partij, die criminelen beschermen tegen vervolging.

Tijd voor actie

Trump is na deze midterm verkiezing uiteraard halverwege zijn vier jaar termijn als president. Hij heeft niet heel veel ruimte om geplande acties verder uit te stellen. Dat moet dus spoedig gaan gebeuren.

Maar tot een paar weken gelden bestond er een meerderheid van democraten bij het Hooggerechtshof, daar kon Trump tot nu toe dus nog weinig resultaat behalen. Toen ontstond er ruimte bij het Hooggerechtshof voor een nieuwe rechter. Voorgedragen door Trump werd de republikein Brett Kavanaugh. Direct schoot de democratische partij in hysterische verdediging met het meest extreme verweer dat ze konden bedenken: (totaal ongegronde) verwijten van groepsverkrachting. In Amerika ben je als ‘witte’ man uiteraard al bij voorbaat schuldig daaraan (#metoo), daar is tegenwoordig geen enkel bewijs meer voor nodig. Zeker als je republikein/conservatief bent. Kavanaugh was in de media dus direct Guilty, until proven innocent.

Toch werd Kavanaugh uiteindelijk aangesteld als rechter aan het Hooggerechtshof. En met Kavanaugh hebben Trump en de republikeinen nu de meerderheid (5-4) in het Hooggerechtshof in de VS in handen gekregen. Overigens heeft Kavanaugh achtergronden diep in ‘the swamp’ en banden met Bush, maar is hij kennelijk overgestapt naar de kant van Trump. Kavanaugh lijkt in ieder geval een opdracht meegekregen te hebben en lijkt voornemens te zijn die ook uit te gaan voeren: het handhaven van de wet, ook op elitaire figuren.

Met Kavanaugh in het Hooggerechtshof heeft Trump nu de kans daadwerkelijk criminele kopstukken aan te gaan pakken. Met een beetje geluk blijven de republikeinen ook de grootste in het Huis van Afgevaardigden bij de verkiezingen, dan kan nieuwe wetgeving hiervoor ook doorgevoerd worden.

Klik op afbeelding voor openen youtube video. (Video niet heel vrolijk.)

Met Kavanaugh in het Hooggerechtshof en (hopelijk) een blijvende meerderheid in het Huis van Afgevaardigden zou er ruim baan moeten zijn voor Trump om flink huis te gaan houden tegen het criminele kartel, het opnieuw handhaven van de wetgeving. Hij heeft ook al een heel aantal executive orders uitgevaardigd om al deze figuren te kunnen arresteren. Er zijn ook al tienduizenden verzegelde aanklachten voorbereid, waar in een normale situatie kennelijk sprake is van duizend verzegelde aanklachten per jaar. Het ziet er naar uit dat het criminele kartel zal moeten verschijnen voor militaire tribunalen voor het plegen van hoogverraad.

Overzicht verzegelde aanklachten, oordeel zelf. Klik = zoom.

Het ziet er dus naar uit dat onder Trump inderdaad hoog aangestelde criminelen (politici, ambtenaren, miljardairs, artiesten, acteurs, etc) aangepakt gaan worden voor landverraad. Het ziet er naar uit dat de wetgeving weer gehandhaafd gaat worden, ook op/voor de globalisten. En kennelijk is gevangenis Guantanamo Bay alvast opgeknapt en omgebouwd voor ouderen.

We gaan vuurwerk tegemoet, ogenschijnlijk, waaronder militaire tribunalen van criminele, globalistische kopstukken. Of dat wel/niet tot een economische crash gaat leiden is afwachten. Dat dit ons in de EU (en dus NL) gaat raken is wel duidelijk. Een kat in het nauw, uiteraard, maakt rare sprongen. We zullen dus moeten afwachten met welk gevecht dit criminele kartel en hun bankiers ten onder gaan en hoeveel schade deze figuren nog gaan aanrichten tijdens hun val. Vooralsnog ontregelt het kartel de Amerikaanse samenleving haast volledig.

Conclusie

Ik weet dat dit bericht voor velen klinkt als totale onzin, zeker op het eerste gehoor. Het probleem is alleen dat het vermoedelijk wel de waarheid is. Zo goed als ik kan inschatten, lijkt dit de realiteit te zijn. Maar de realiteit is tegenwoordig uiteraard zeer lastig te achterhalen.

Het gezegde “If it seems too good to be true, it probably is” geldt uiteraard ook voor Q, Trump en het “Drain the Swamp”-verhaal. De kans is aanzienlijk dat we hier bij de neus genomen worden. Oordeel dus zelf over de inhoud. Mocht Trump en Q niet zijn wie ze zeggen te zijn, en mocht dit gewoon weer een vervolg zijn op het vestigen van de Nieuwe Wereldorde van het Bush-kartel, dan hebben we met z’n allen een groot probleem op handen.

Mocht Trump en Q wel zijn wie ze zeggen te zijn, dan is dit een zeer positief teken. Dat is dan een positieve ontwikkeling ook voor ons in de EU en in Nederland. Dan staat ons allen een aanmerkelijk betere toekomst te wachten. We zullen het moeten afwachten. Tot dan kies ik de glas-halfvol optie. Als altijd: Oordeel zelf op basis van eigen analyse. Wie weet helpt bovenstaande betoog daarbij.

Meer? Zie o.a. EllaSter.nl, WantToKnow.nl en nieuwsoverzicht HoeZitHetNuEcht.nl.

Reacties zijn gesloten.