Stop Marrakesh! Teken de petitie

Stop het Marrakesh Immigratiepact, teken de petitie hier.

Het zeer omstreden migratiepact

Kabinet-Rutte wil op maandag 10 december het omstreden Marrakesh Immigratiepact gaan tekenen. Als Nederland het Marrakesh Pact tekent raken we de controle over ons immigratiebeleid volledig kwijt en zal de stroom migranten uit Afrika nog veel verder toenemen.

Landen als Oostenrijk, de VS, Tsjechië, Estland, Slovenië en Israël hebben daarom al besloten om het Marrakesh pact NIET te ondertekenen. Maar VVD en CDA willen dit Pact koste wat het kost doordrukken. Wij hebben nog één kans om dit te stoppen!

We moeten als Nederlandse bevolking de druk op VVD en CDA maximaal opvoeren. Dit is hét moment om uw stem te laten horen! Teken de petitie! Hoe meer mensen tekenen, hoe lastiger het wordt voor VVD en CDA om het Marrakesh pact er tóch door te drukken.

TEKEN DE PETITIE!

Bekijk ook het goede gesprek over het Marrakesh Immigratiepact op Cafe Weltschmerz.

Géén politici naar Marrakech, géén migratiepact; Coen de Jong en Syp Wynia

Roep uw kennissen, vrienden en familie op om de petitie ook te tekenen en te delen. Hoe meer mensen meedoen, hoe duidelijker de boodschap aan Mark Rutte en Mark Harbers. We moeten NU samen in actie komen om dit dramatische pact te stoppen!

Reacties zijn gesloten.