Californië in de tang van criminele globalisten?

Californië wordt even stevig in de tang genomen, educatief om te zien, wellicht wil je dat als lezer even onderzoeken. Een tipje van de sluier.

Een half veldje schoon verschroeid, langs rechte lijnen, zonder schade aan de omgeving.

Er zijn weer grootschalige ‘bosbranden‘ in Californië, bijvoorbeeld de Camp Fire, Paradise stond letterlijk in vuur, ligt nu in as. Men noemt het nu smart fire, net als smart phone en de smart meter, onder andere omdat het wel heel doelgericht ‘bosbrand’ betreft maar ook omdat allen dezelfde achtergrond genieten. De ‘bosbranden’ werden ogenschijnlijk mede veroorzaakt door een energiebedrijf van de Rothschilds (i kid you not). Om ruimte te maken voor een VN Agenda 21 superspoorlijn en omdat de inwoners daar hun landgoed niet wilde verkopen en allerlei rechtszaken gingen aanspannen.

Aanpak

Even sproeien met brandbaar materiaal (aluminium), dan een vonkje van het energiebedrijf en voila, hele canyons vrij van woningen. Grootschalige land onteigening, dus, maar dan anders. Het vuur was zo heet dat mensen levend zijn gecremeerd in hun (vermoedelijk nog rijdende) auto.

De staat Californië heeft vervolgens regelgeving geïntroduceerd en erdoor gekregen dat schadeclaims bij het energiebedrijf van de Rothschilds (PG&E) verhaald mogen worden door het bedrijf op haar klanten! Overige kosten gaat Rothschild dekken door wat extra obligaties uit te geven op de financiële markten. Zo gaat dat.

Bosbrand zonder verbrand bos?

En tegelijkertijd zijn er uit Midden Amerika vele tienduizenden economische migranten op de been gebracht (door de democraten, Soros, de Verenigde Naties en co) die goed betaald en gefaciliteerd door de VN en Mastercard nu richting Californië gaan.

Huis door de midden gebrand door bosbrand?

Vooral omdat in Californië onder democratisch beleid (de partij van Clinton en co) zogenaamde ‘Sanctuary Cities‘ zijn gecreëerd (iets wat uiteraard aangevochten wordt door de federale overheid), die weigeren het immigratiebeleid van de overheid uit te voeren. In deze steden en gebieden zijn alle (illegale!) migranten dus welkom, zonder dat de immigratiediensten kunnen of gaan optreden. Ondertussen claimt Californië, de staat is grondig failliet, tegelijkertijd wel miljarden van de federale overheid voor calamiteiten.

En dan ook weer de schietpartij, weer onder dubieuze omstandigheden, met dezelfde slachtoffers als de schietpartij een jaar geleden in Las Vegas?

Hoe ziet de wereld er uit onder de totalitaire macht van onaantastbare globalisten die nergens verantwoording afleggen? Zo dus. Scorched earth policy, verschroeide aarde beleid.

Onderzoek verder zelf op basis van o.a. bovenstaande links en vorm een eigen mening.

Bekijk bijvoorbeeld American Intelligence Media uitzending op youtube.

Update: Lees ook verder over de ‘bosbrand’ op TransitieWeb. En over gestoorde globalisten gesproken, Rutte wil met een inlegvel het gestoorde Immigratiepact van Marrakesh erdoor krijgen. De truc waarmee Rutte het referendum over Oekraïne ongedaan heeft gemaakt, ook gebruiken om het slopende VN-gedrocht van opgedrongen immigratie door te drukken in Nederland. Onvoorstelbaar de stupide onzin waarmee de politiek wegkomt, weg met ons.

Reacties zijn gesloten.