Het volk neemt nu het recht in eigen handen?

Het lijkt te gebeuren, het kantelpunt in het migratie ‘debat’.

Probleem

Na jaren pro-migratie, pro-migranten en weg-met-ons beleid bij overheid, politie, justitie en journalistiek is de Duitse bevolking boos (gefrustreerd). De aanleiding van de meest recente onlusten is de (zoveelste) brute moord door immigranten. Dit keer een 35 jarige Duitser die kennelijk 25 keer (!) gestoken is door twee ‘vluchtelingen’, uit Syrië en Irak. Naar verluid werd de Duitser 25x gestoken omdat hij een vrouw wilde helpen die aangerand werd door de Syriër en Irakees.

Reactie

Net als in Nederland doet de Duitse politie, justitie en journalistiek dan weer geheel niets en probeert alles domweg weer te sussen en doofpotten. Je kent de aanpak ondertussen, volledige ontkenning. Maar deze keer verloopt het anders. Er ontstaat (naar men zegt) spontaan een rel. “Wij zijn het volk”,  “dit is onze stad”, “buitenlanders eruit”, “Merkel moet weg”. Er ontstaat een jacht door zo’n 1000 Duitsers op migranten. En zoals je verwacht: justitie veroordeelt deze jacht maar zwijgt verder over de aanslag op de Duitser.

Oplossing

Het bijzondere? Men reageert verbaasd! Het is zeer te betreuren dat men geweld pleegt op elkaar, maar de overheid, politie en journalistiek kan toch werkelijk niet verrast zijn van dit resultaat? Van deze reactie op hun inzet?

Islam is our story, Islam is part of our present, and Islam will be part of our future. Islam is in Europe to stay.
— Frans Timmermans

Wat verwacht de overheid precies dat de bevolking doet als het weggewerkt wordt ten faveure van gewelddadige, laag opgeleide buitenstaanders die zich en masse vanwege geloofsovertuigingen weigeren aan te passen, rechten en privileges claimen (en krijgen) die de lokale bevolking niet krijgt én dagelijks geweld plegen tegen de lokale bevolking?

De immigranten blijven dagelijks de lokale bevolking vermoorden. Hun religie dicteert immers dat dit moet: de keel doorsnijden van alle ongelovigen. Met groot mes, liefst van achter. Mensen die geen moslim zijn, zijn immers geen mensen. De opdracht is dus duidelijk. De dood aan de lokale Europeanen, totdat iedereen moslim is. Zo staat het geschreven, zo zal het voltrekken. En onze leiders vinden dat kennelijk prima, dit is ogenschijnlijk hun plan.

“Europa zou instorten zonder de instroom van immigranten”
— EU “MinBuza” Federica Mogherini

Hoe triest het ook is, met de huidige aanpak (die van overgave en stimulering) gaan we de jacht op immigranten zoals we nu in Duitsland zagen, uiteraard nog veel vaker zien in Europa. Als de overheid weigert te actie ondernemen… gaat de bevolking dat zelf doen.

De verkregen Duitse reactie is dus voorgeprogrammeerd in de acties (het plan, het gecreëerde probleem) van de overheid, justitie, politie en journalistiek. En ja, dat kan je uiteraard proberen te ontkennen, als deugmens. En de Duitsers (en Nederlanders) zijn binnenvetters, ze proberen dus precies dat. Maar dat gaat uiteindelijk geen verschil maken in het plan van de overheid, de daarmee uitgelokte reactie en de geplande oplossing hiervoor van de overheid.

“Er zijn geen halve of hele Duitsers, geen biologische of ‘nieuwe’ Duitsers. Duitsland is een natie van immigranten geworden en zal dat altijd blijven. Immigratie heeft plaatsgevonden omdat we mensen herhaaldelijk hebben gevraagd om te komen – een situatie die in de toekomst waar zal blijven.  Zonder hen, zonder hun families die hen volgde, zonder hun kinderen en kleinkinderen, zou de economische welvaart van ons land ondenkbaar zijn.
— Duitse President Frank-Walter Steinmeier [Welt, DW, Politik24]

Verdeel en heers

Nu de vraag: Welke maatregel heeft de overheid precies in gedachten? Want men werkt uiteraard met het PRS-systeem. Probleem, Reactie, Oplossing. Nu dat het volk maximaal is verdeeld… Dan mag u zich nu gaan afvragen welke Oplossing de overheid precies voor u in petto heeft.

Die Abschottung ist doch das, was uns kaputt machen würde, was uns in Inzucht degenerieren ließe. Für uns sind Muslime in Deutschland eine Bereicherung unserer Offenheit und unserer Vielfalt.
— Wolfgang Schauble

Vermoedelijk zal de overheid de lokale bevolking hard gaan onderdrukken ten faveure van onze redders in nood, de vluchtelingen. De ME zal immers moeten optreden tegen de lokale bevolking die (noodgedwongen) op jacht gaat. De ME gaat uiteraard de migranten beschermen terwijl die juist de lokale bevolking aan het uitmoorden zijn geheel conform duidelijk omschreven religieuze opdracht. De overheid gooit daarmee uiteraard weer kolen op het vuur. Is dit de verrijking van de samenleving waar Schauble en collega’s het over hebben?

There’s method in this madness

Het gewelddadig onderdrukken van de lokale Europese samenleving ten voordele van de migranten is nu dus onderweg in Duitsland. In Nederland volgt spoedig ook het verplicht DNA afstaan aan overheid en inlichtingendiensten. De DNA-database werd recent gelegaliseerd (ondanks dat hij democratisch weggestemd werd) en nu met het hele psychologische spel rond “Jos B” (als die al echt bestaat) staat het verplicht afstaan van DNA van alle inwoners aan de overheid nu ogenschijnlijk al buiten kijf. Nederland Totalitair, wel zo gemakkelijk.

We gaan een bijzondere tijd tegemoet. Met een autoritaire en totalitaire overheid die openlijk (“positief”) discrimineert en agressief reageert tegen de eigen bevolking. Dat kan niet goed gaan. De overheid voert sloopbeleid uit. En dit alles speelt terwijl de economie (lees: grote banken) en de EU (lees: het globalistisch grootbedrijf) op omvallen staat. Kennelijk gaat de overheid dit spel uitspelen tot op de bodem.

Zie o.a. Knak, EJ Bron, GeenStijl, Bild, RT en Fenixx.

Reacties zijn gesloten.