Even ‘complotdenken’ over het warme weer

De huidige hittegolf houdt lang aan vanwege een hardnekkig hogedrukgebied:

Terwijl de andere hittegolven kortstondig zijn en elkaar afwisselen, houdt een hardnekkig hogedrukgebied boven Noord-Europa de temperaturen al maandenlang hoog. En blijft de regen uit. Hoe dat komt, is onduidelijk. Het hogedrukgebied is een uitloper van het hoog dat altijd boven de Azoren hangt. “Onze modellen laten wel zien dat die uitloper vaker tot Groot-Brittannië reikt. Dat heeft te maken met de Warme Golfstroom die door de klimaatverandering zwakker wordt. Maar dat is niet het patroon van deze zomer. Dat een hogedrukgebied boven Scandinavië vaker zou voorkomen, zit dus niet in die modellen. We zien ook geen trend in de klimaatstatistieken. Het lijkt vooralsnog gewoon toeval.”

Toevallig een “hardnekkige hogedrukgebied”, waar kennen we dat ook alweer van… In Californië werd/wordt al jarenlang een hogedrukgebied in stand gehouden. Dat hardnekkige hogedrukgebied is zo onnatuurlijk, dat men het de naam Ridiculously Resilient Ridge heeft gegeven. Denk daar eens rustig over na, want die Ridge werd namelijk handig gebruikt voor het realiseren van een agenda.

En nu zien we in Europa onze eigen Ridiculously Resilient Ridge. Het AD noemt het huidige hogedrukgebied boven Europa een ‘muur’.

HAARP iemand?

Voor outsiders, HAARP – High Frequency Active Auroral Research – zijn wetenschappelijke installaties, onder andere in Alaska, waarmee men (wetenschappers van de Universiteit van Alaska) de ionosfeer kan beïnvloeden. Het zijn een soort zendinstallaties die grote aantallen kilowatts aan energie in de lucht brengen en daarmee de ionosfeer manipuleren en onder andere weerpatronen beïnvloeden. Dat klinkt als een complot theorie, maar deze theorie is gewoon volledig officieel gedocumenteerd en erkend.

HAARP is een soort magnetron voor het opwarmen van de ionosfeer. En dat verwarmen kan men (DARPA, VS Luchtmacht, VS marine, Universiteit van Alaska) gericht doen, verspreid over de planeet op een plaats naar keus. Ofwel, het kunstmatig creëren van hogedrukgebieden op de gewenste plek.

HAARP is niet alleen een installatie in Amerika, maar we hebben er ook een aantal in Europa, waaronder EISCAT in Noorwegen. De onbekende eigenaar van deze YouTube-video zal zijn copyright uiteraard niet snel komen claimen, vermoed ik zo, dus hier volgt een thumbnail van een publiekelijk geposte video:

Norway Spiral, 9 december 2009

Men (de wetenschappers van EISCAT, de Svalbard Universiteit en de ruimtevaart instanties in Svalbard, in dit geval) kan met EISCAT ook leuke effecten in de lucht teweeg brengen. Die gelinkte video is het bekijken waard. Dit is geen animatie. Dit is echt. En echt geen falende Russische (wie anders) raket. En iemand had de camera van te voren op de juiste plaats geïnstalleerd, dus het was een gepland wetenschappelijk experiment met de HAARP installatie daar niet ver vandaan.

En voor hen die het afvraagt: Ja, Rusland heeft (of had in ieder geval) ook zijn eigen HAARP, in Chernobyl, de Russian Woodpecker, die na de nucleaire ramp aldaar buiten gebruik kwam te staan. (Iemand die daar potentie voor een complot bespeurt?)

Bosbrand dat het bos niet verband maar huizen vervaagt

Terug naar die Ridiculously Resilient Ridge. Het is ondertussen bekend dat men (de wetenschappers van DARPA) met HAARP de jetstream / golfstroom kan verleggen, en dat ook deed. En zo gezegd, zo gedaan. Met HAARP werd voor de kust van Californië vast een hoge druk gebied gecreëerd waardoor Californië langdurig zonder regen kwam te zitten en uitdroogde.

En nu is men (het is uiteraard lastig in dit soort geheim gehouden projecten de juiste figuren aan te wijzen, kijk in deze echter vooral naar de Verenigde Naties in samenwerking met DARPA en de Universiteit van Alaska) met redelijk bizarre ‘wildfires’ hele dorpen aan het opruimen, ogenschijnlijk plaats aan het maken voor Agenda 2030 “slimme eco-steden”. De groene agenda wordt van boven opgedrongen, daar kan je dus lekker mee verdienen!

Wildfires, zoals die in Santa Rosa, die huizen volledig in het niets doet verdwijnen – zelfs granieten aanrechten en WC-potten verdwijnen in het niets. Maar bomen blijven staan, zelfs met groene bladeren er nog aan.

Een half huis verdwenen door “bosbrand”, keurig afgesneden, groene bomen.

Ooit een woonwijk, nu bouwgrond. Veel bouwgrond. Bijzondere begrenzing, zoals het parkje dat bewaard bleef. Een bosbrand die de bomen niet verbrandde maar uitsluitend de woningen. De Kmart is afgebrand, de bomen naast de Kmart gelukkig niet. Woning: verdwenen, bomen: groen. En sommige huizen zijn zelfs schoon in tweeën-gesplitst door deze bosbrand, de helft verdwenen de andere helft onaangetast. Door bosbrand verkoolde/verdwenen huizen, midden in een onaangetast groen bos. Totaal onmogelijk uiteraard in een normale bosbrand, dit betreft gerichte sloop van woningen. Zoek zelf ook eens met termen als ‘NorCal Wildfire’ en ‘Carr Fire’.

Selectief “bosbrand”: Zonder verbrand bos, met verdwenen woning.

Bekijk ook eens deze video’s: Voor/Na foto’s, drone video opnames uit de lucht, de skateboard rondleiding en de video van bovenstaande foto’s.

Bizarre Verschijningen en Bizarre Plannen

Deze wildfires zijn een zeer bizarre verschijning. Daar lijkt in ieder geval weinig natuurlijks aan. Google zelf eens op Santa Rosa wildfire foto’s en video’s, er zijn er vele. Je ziet echt de vreemdste dingen. Volgens de media is het uiteraard “gewoon” een Wildfire, geen zinnige vraag wordt gesteld, snel door naar Trump-bashing door het Trump Derangement Syndrome! En de herbouw van deze steden geschied uiteraard ook met hele andere eisen, en met hele andere inwoners. De nieuwe eisen komen uiteraard uit het bekende Agenda 2030 programma van de Verenigde Naties.

Zo gaat dat dus. Even uitdrogen en dan met gerichte ‘wildfires’ hele gebieden opschonen voor nieuwe Agenda 2030 projecten. Gelukkig hebben we in Nederland ook een actieve Agenda 2030 agenda, dus dat gaat helemaal goed komen! Men (VNO-NCW) noemt dat o.a. de TriCity State aanpak voor Nederland. Hierin wordt onder andere Nieuw-Vennep omgebouwd tot New Africa en Vijfhuizen wordt omgebouwd tot New China, met als onderdeel van dit plan 500.000 nieuwe woningen.

Hoe we dat alles gaan betalen als Nederlandse bevolking is “officieel” nog onduidelijk, al kan ik me daar ondertussen wel iets van voorstellen. (Eco-Belasting!) Hoe we plaats maken voor die nieuwe steden, nieuwe woningen en nieuwe inwoners is vooralsnog “officieel” nog onbekend. Gebaseerd echter op concrete waarnemingen uit Californië…

En uiteraard wordt onze prachtige TriState City voorzien van een mooie sneltreinring eromheen en klaar! U herkent die sneltreinen wellicht uit de Hunger Games? Agenda 2030 komt dus naar u toe deze zomer, mede mogelijk gemaakt door VNO-NCW. De #1 Urban Power Center, griezeliger woorden leest u niet snel. Grootschalige structurele gedwongen herbouw van Nederland en de Nederlandse infrastructuur. We worden en masse lelijke eco-steden in gedreven onder de noemer Groene Agenda. Bekijk de griezelige Agenda 2030 TriCity website van VNO-NCW en oordeel zelf.

En om de Groene Agenda, grootschalige en structurele herziening van de Nederlandse infrastructuur en de daarvoor benodigde eindeloze eco-belasting mogelijk te maken bij het grote publiek is heel wat misleiding nodig. We moeten daarom allemaal denken dat het eind der tijden nabij is en er geen enkel alternatief is dan deze Groene Sloop Agenda van de Verenigde Naties.

Redenen genoeg dus voor de KNMI, om 16 hittegolven uit de geschiedenisboeken te verwijderen. KNMI streepte in 2016 dus lustig hittegolven weg uit de geschiedenisboekjes (zie ook dit bericht daarover uit De Telegraaf) om vervolgens in 2018 over nieuwe hittegolf records te schrijven! Van de 40 hittegolven die we in Nederland hebben gehad sinds 1911, blijven er nu nog maar 24 in de geschiedenisboeken bewaard. Het KNMI doet aan statistiek, dus, maar dan wel aan 1984-stijl vervalsing daarvan. Klimaatverandering ontkennen is uiteraard niet politiek correct, dus is “officiële” misleiding toegestaan.

Conclusie

Of de huidige lange hittegolven wel/niet het resultaat zijn van HAARP-installaties valt te bezien. Een warme zomer is allemaal niet zo uitzonderlijk als het lijkt, de statistiek van de KNMI is nogal dubieus.

Laten we stellen dat men dit warme weer zouden kunnen regelen ook in Europa, als men dat zou willen. We hebben de wetenschap en techniek hiervoor namelijk al 30 jaar onder de knie. Het patent voor HAARP stamt namelijk uit 1985. En die selectieve bosbranden in de VS die alleen (delen van) huizen doen verdwijnen is ook nogal dubieus, die ziet er uit als zeer gerichte sloop.

Er is ook een agenda die aangeeft wat het motief hiervoor kan zijn. Aanvullend zijn er ook tekenen dat dit precies zo wordt gedaan. En als het loopt als een eend, en als het praat als een eend…

Als altijd, oordeel zelf.

Reacties zijn gesloten.