EU en Fukushima-voeding: Handel komt voor Gezondheid

De EU is de grootste lobbyist voor de handel van het grootbedrijf. En met het anti-democratische JEFTA (de Japan-EU Free Trade Agreement) handelsverdrag een heel eind onderweg mag niets de handel met Japan in de weg staan. Inclusief radioactief vergiftigde voeding.

Slechts zes jaar na de ramp met de Fukushima kerncentrale heeft de Europese Commissie in december vorig jaar besloten het importverbod op producten uit landbouw en visserij uit Japan, en vooral de regio rond de kerncentrale, op te heffen.

En dan “vergeten” daarbij voor het gemak maar even dat Fukushima tot op de dag van vandaag nog steeds aan alle kanten straling lekt. Ja, de EU grootbedrijfslobby geeft (logischerwijs, dat is immers hun functie) meer om hun handel dan om jouw gezondheid. En handel dringt nu eenmaal radioactief vergiftigde voeding op. Cesium-134 in je thee? Prima in orde! Zo rolt de EU…

“Rugklachten”

Update: Ondertussen komt onze favoriete dronkenlap, de EU-voorzitter J-C Juncker, onze ongekozen president, volledig dronken op het top-overleg over de toekomst van NAVO. Zo dronken [video hier], dat de beste man niet meer op zijn eigen benen kan blijven staan.

De premier van Portugal Antonia Costa zorgde ervoor dat de Juncker niet achterover viel. Uiteindelijk werd hij door de Nederlandse premier Mark Rutte samen met Porosjenko in balans gehouden en naar het diner begeleid. Aan de Nederlandse premier Rutte werd gevraagd naar de gezondheid van Juncker. “Voor zover ik weet, heeft hij geen ernstige gezondheidsproblemen, maar hij heeft al een tijdje een rugprobleem”, zei Rutte.

Bijzonder: Porosjenko (Oekraïne) op de NAVO top, denk daar eens goed over na. En ja, Rutte liegt over het dronkenschap van EU-voorzitter Juncker, en helpt de man overeind te houden, hij werkt hier aan zijn toekomstige carrière bij de EU. (UPDATE: Rutte’s inzet/leugens hier voor een nieuwe EU-functie lijkt alvast succesvol!)

Uiteraard kunt u er wel op vertrouwen dat deze zuipschuit, en het stel leugenaars om hem heen, zich absoluut inzetten voor uw beste welzijn. De gratis drank die de EU serveert is uiteraard niet de hoogste prioriteit in het leven van Juncker. Nee, deze ongekozen alcoholist en die ongewenste enablers om hem heen zetten zich echt volledig in voor uw toekomst.

De EU is er niet voor u.

Reacties zijn gesloten.