The Biggest Threat To The Internet As We Know It | Article 13

Het is vandaag en morgen bijltjesdag voor het vrije internet. De EU gaat besluiten over de legaliteit van uploaden en het plaatsen van links. De waanzin van de EU, en de waanzin van de wensen van het grootbedrijf achter deze sloop-het-internet wetgeving, is hier reeds uitgebreid aan bod gekomen afgelopen weken. Vandaag aan het woord Stefan Molyneux met een scherpe analyse van Artikel 13 specifiek.

SaveYourInternet.EU: “On 20 June, the European Parliament will vote on the Copyright Directive. The votes of 10 Members of the parliament will determine if the Internet remains open and free from censorship in the EU. Tell them you need them to protect your Internet against surveillance and censorship machines, as the defenders of EU citizens! Give them the power to be Heroes!”

Reacties zijn gesloten.