Skull & Bones – de videogame

Je bedenkt het niet, maar er is nu kennelijk een videogame van de geheime Skull & Bones club.

Ubisoft heeft in een uitgebreide gameplaytrailer van de tactische multiplayeractiegame Skull & Bones laten zien hoe de modus The Hunting Grounds werkt. In deze modus van de piratengame kunnen spelers samenwerken tegen ai-tegenstanders en daarna elkaar bevechten om de loot.

Ik nodig de lezer uit om hun onderzoek te beginnen op de Wikipedia pagina over Skull & Bones en vervolgens af te vragen: of het ‘Ivy League‘ keurmerk eigen wel OK is (laat staan lovenswaardig en bestudeer ook eens die Rhodes scholarschips en hun toegevoegde waarde). Hoe het komt dat zoveel topmensen in de politiek en CIA onder Bush, Clinton en Obama een Skulls & Bones achtergrond hebben (als ook veel verder terug uiteraard), en wat voor rituelen Skull & Bones leden (“Bonesmen”) precies ondernemen in grafkisten en waarom daarvoor naakte mensen nodig zijn, die dat al dan niet overleven. En voor de gevorderde onderzoeker: noem voor elke Ivy League universiteit de bijbehorende geheime genootschap. (Update: antwoord.) En voor de vergevorderde onderzoekers: de relatie tussen de Skull & Bones symboliek en piraten. (Update: hint.)

Nu dus de Skull & Bones videogame. Gefeliciteerd planeet.

Ondertussen werkt de NL overheid stug verder aan de (recent gelegaliseerde) DNA databank. Niet alleen je organen zijn van de overheid, uiteraard ook je DNA. En onze kinderen? Verplicht Allah aanbidden. Alles kan in politiestaat Nederland.

Reacties zijn gesloten.