NL Politie beschermt illegale migranten die inbreken

Nederland wordt met de dag vreemder… AT5 meldt dat OM en politie optreden om illegale migranten die inbreken te beschermen tegen uitzetting uit door hen bezette woningen. De eigenaar van door illegale allochtonen gekraakte panden moest uiteindelijk zelf het gevecht aan gaan – onder toeziend oog van politieagenten die niets deden! – om te voorkomen dat illegale migranten inbraken in nieuwe woningen en ook daarover kraak-rechten claimde.

Diverse bewoners werken tegenwoordig maar thuis om te voorkomen dat er in hun woning ingebroken wordt, en kennelijk wordt je woning ook gekraakt terwijl je staat te douchen. Kan je vanuit je douche je nieuwe en goed beschermde (illegale allochtone) kamergenoot een handje geven. Nu in Amsterdam, binnenkort ook bij u.

We hebben het nu dus niet over ‘legale’ migranten die in Nederland voorgetrokken worden boven autochtone Nederlanders. Nee. De Nederlandse overheid beschermt nu dus ook inbrekende uitgeprocedeerde illegale migranten ten koste van Nederlandse woningeigenaren. Illegale migranten worden nu wel heel duidelijk voorgetrokken en beschermd. Inderdaad dus. Het is lastig niet boos te worden over het gedrag van de Nederlandse overheid.

Update: Oplossing? Juist, particuliere beveiligers inhuren… De overheid is er niet voor u.

Reacties zijn gesloten.