Mark ‘Facebook’ Zuckerberg: “Yeah so if you ever need info about anyone… Just ask.”

Via via kwam ik op dit citaatje:

Zuck: Yeah so if you ever need info about anyone at Harvard
Zuck: Just ask
Zuck: I have over 4,000 emails, pictures, addresses, SNS
[Redacted Friend’s Name]: What? How’d you manage that one?
Zuck: People just submitted it.
Zuck: I don’t know why.
Zuck: They “trust me”
Zuck: Dumb fucks

Volgens Mr Facebook zijn Facebook gebruikers ‘Dumb fucks’. En ja, als jij op je Android smartphone de Facebook app hebt ge├»nstalleerd, ben jij ook een Dumb Fuck en weet ‘Zuck’ ook alles over jouw bel en SMS-gedrag. En nog heel veel meer dan alleen dat. En dat is helaas online business-as-usual.

Nou, dan voel ik mij in ieder geval gerustgesteld met die holle ‘verontschuldiging’ in die advertentie. Sommige dingen veranderen kennelijk nooit. Ondertussen is Zuckerberg zijn aandelen Facebook aan het verkopen nu dat die aandelen nog wat geld waard zijn.

Reacties zijn gesloten.