Pat Condell: Human Rights For Rapists (video)

De nieuwe video van Pat Condell over de ‘mensenrechten’ van verkrachtende migranten, die in de EU boven die van de lokale bevolking zijn geplaatst. Eerlijkheid, recht voor z’n raap, zonder safe-space. En nee, vrouwen verkrachten is niet primair de schuld van de verkrachtende migranten, dat is uiteraard slechts een te respecteren cultuurverschil. Het is voornamelijk de schuld van de politici die ons op illegale manier illegale ‘vluchtelingen’ opdringen, en hen vervolgens meer rechten geeft dan de lokale bevolking. En uiteraard kiezers die op VVD66, CDA, PvdA en GroenLinks stemmen en dat mogelijk hebben gemaakt. Als altijd, oordeel zelf.

Update: En als je vrouwen een keer niet verkracht, steek je ze gewoon neer. Goed werk Merkel!

Reacties zijn gesloten.