Britten plagen: EU dreigt 300.000 .eu-domeinen van Britten te schrappen wegens Brexit

De EU is kleinzerig en haatdragend, en doet dus alles wat het kan om de Britten maximaal te irriteren. Met vergeldingsacties. Vandaag de internet editie:

De Europese Commissie dreigt de domeinnamen van meer dan 300.000 .eu-domeinen in te trekken omdat deze zijn geregistreerd door een inwoner van het Verenigd Koninkrijk. Alleen inwoners van EU-lidstaten mogen een .eu-domeinnaam bezitten.

Britten bedreigen met door hen geregistreerde internet domeinnamen af te pakken. Echt een klasse actie weer van de EU! De EU toont weer het karakter van de EU: wraakzuchtig.

De EU geeft ook aan dat .eu domeinen risico lopen geconfisqueerd te worden indien je iets doet wat de EU niet aan staat. En die lijst is lang en immer groeiend. Goed beleid betekent vanaf nu dus geen .eu domeinnamen meer kopen, voor dat je het weet wordt die immers geconfisqueerd door de EU en heb je het nakijken.

Verongelijkte dictatoren doen lelijke dingen, waaronder uiteraard ook wraakzuchtige vergeldingsacties. Steeds weer meer signalen die aangeven dat er heel veel mis zit met de Brusselse EU. De EU is er niet voor u. Dagelijks meer reden om uit te treden, ook voor Nederland.

EU Totalitair, wel zo gemakkelijk

Reacties zijn gesloten.