Introductie Deep State en Shadow Government

Een CIA-klokkenluider, Kevin Shipp, introduceert in twee uur tijd op redelijk toegankelijke wijze de Deep State en de Shadow Government. Hij toont het (illegale) netwerk achter de schermen dat zoveel (anti-democratische) macht uitoefent over de gehele planeet.

Part 1: Kevin Shipp, CIA Officer Exposes the Shadow Government
Part 2: Kevin Shipp, CIA Officer Exposes the Shadow Government

Waarom is het relevant voor ons in Nederland dat de VS volledig ontregeld en ontspoord is? Omdat ons nieuws uit de VS komt, onze bestuursorganisatie (de EU) feitelijk door deze organisaties uit de VS georganiseerd is en wordt. En globalsering is hier van toepassing: de EU en Nederland zijn vazalstaten binnen het globaal opererende systeem wat Dhr Shipp hier beschrijft.

De negen ogen

Ook onze inlichtingendiensten zijn ondergeschikt aan die van de VS, de lobby-organisatie van de Deep State en de Schaduwoverheid hebben daarmee uitvoerende macht in Nederland. Ons hele internet, al onze betalingen en al onze communicatie in Nederland wordt volledig door hen afgeluisterd… en meer.  (Als je een indruk wilt krijgen over hoe dat werkt… luister naar Duncan Campbell.) Bedenk dat we in Nederland zelfs al volgens openbare berichtgeving zeer intensief samenwerken met de inlichtingendiensten in de zogenaamde “9 eyes”… Laat staan wat er achter de schermen nog meer gebeurt.

Met zeggenschap over onze wetgevingen (herinner recent de sleepwet, herinner recent de WODC, en dat is slechts een tipje van de ijsberg), zeggenschap over ons nieuws, inzicht in al uw doen en laten, herinner wat er gebeurde met Libië en Syrië waardoor nu ook de migrantenkwestie in ons land speelt, het daarop volgende EU-besluit overal in de EU migranten blijvend(!) op te dringen in plaats van tijdelijk op te vangen en daarna terug te sturen …

En dan hebben we het nog niet gehad over het financiele “spel” dat internationaal wordt uitgespeeld.

Innige samenwerking VS-Europa

Onze samenleving wordt grootschalig door de Deep State en de Shadow Government beïnvloed en gestuurd. Beleid dat hier wordt geïmplementeerd volgt beleid dat daar is uitgedacht. Het overgrote merendeel van wat u in deze video’s hoort en ziet over de VS is direct van toepassing voor Nederland.

Sterker nog: in veel situaties is de situatie in Europa nog slechter dan in de VS, omdat veel van de schaduw initiatieven en organisaties van origine uit Europa komen. De bankiers die de Federal Reserve (De VS Centrale Bank) zijn gestart waren voornamelijk Europese bankiers en deden dat naar Europese voorbeelden. Zie bijvoorbeeld de BIS. Zo heeft de hier besproken Amerikaanse Council on Foreign Relations (CFR) een moederorganisatie in het VK met de naam The Royal Institute of International Affairs. En uiteraard heeft de EU zijn eigen CFR: ‘European Council of Foreign Relations’ (ECFR). Zorgwekkend. Herken ook de functie van Bilderberg (Europees), herken de World Economic Forum (Europees), etc. Het web is ondertussen alles omvattend, inclusief heel diep in de EU.

Europa en het VS inlichtingencomplex zijn zeer intiem verbonden. Lees bijvoorbeeld eens over CIA en het onstaan van de EU. Bestudeer echter ook eens Operation Gladio in Italië, waar de NAVO en de CIA samenwerkten met de italiaanse mafia aan drugssmokkel, het verdiende geld witwaste met medewerking van het Vaticaan om het geld te gebruiken voor aanslagen in Italië om het beleid te sturen door false flag terreur. Geen complot theorie, dit is bewezen geschiedschrijving. In veel Europese landen bestaat het Gladio netwerk nog actief, waaronder Nederland.

Geïnstitutionaliseerde corruptie op het hoogst mogelijke niveau. En het blijft onbestaft. De hele dynamiek uitgelegd in krap 2 uur. Knap werk van Kevin Shipp.

Klinkt paranoïde?

Klinkt bovenstaande betoog wellicht wat paranoïde? Dacht ik ook ooit, totdat ik het eens zelf ging onderzoeken. De video’s van Kevin Shipp geven de kijker heel wat steekwoorden en toelichting om zelf te gaan onderzoeken. Oordeel zelf over dit materiaal.

De video’s zijn overgenomen uit dit geweldige bericht op WantToKnow.nl

Reacties zijn gesloten.