Misleiding en afleiding in de “Shithole” media-berichtgeving

Op de voorpagina van Nu.nl staat vandaag twee keer vermeld de Shithole-opmerking die nu in het nieuws is. De reguliere media maakt zich daarmee echter volledig belachelijk als je ziet wat de ‘bron’ van het gerucht daadwerkelijk is. Zie de video.

Na de ‘breek’ meer over de misleiding van de media én een reden voor deze misleiding. En dat maakt het niet alleen belachelijk maar medeplichtig.

Afleiding in de media

Het woord Shithole komt niet van Trump zelf, niet van mensen die betrokken waren in het overleg waar hij dat al dan niet heeft gezegd, maar van mensen die gebriefd zijn over het overleg. En mensen die dan ook nog naamloos blijven. En daar wordt vervolgens een heel circus voor opgetuigd door de reguliere kwaliteitsmedia. Niet alleen in de VS, maar zelfs door de media in NL! Kwaliteitsmedia, dus, maar dan volledig anders. Shithole-media.

Aldus “these people … familiar with the meeting”, een kwaliteitsbron voor kwaliteitsmedia.

Dus let niet op de raketaanvallen op Japan én Hawaii, let niet op de pedofilie, let niet op de arrestaties, let niet op de opgelegde identiteitspolitiek, let niet op het ‘Fake Nieuws’ censuur offensief door de EU, let niet op de introductie van EU-belastingen, let niet op de 15 miljard extra voor de EU, let niet op het feit dat u later met pensioen gaat omdat de EU graag immigranten wil importeren die zich misdragen, let niet op de no-go zones in NL, let niet op de omvolking.

Let ook niet op die donaties, let niet op Rutte, let niet op alle belastingdealtjes, let niet op WODC/Justitie, let niet op Oekraïne, let niet op al die wapenleveringen, let niet op het Europese leger, let niet op de introductie van het NAVO-volkslied, let niet op het verlies van uw privacy, let niet op het verlies van de mogelijkheid van online anonimiteit, let niet op de NSA-ingangen in al uw computers, let niet op het wegnemen van inspraak, let niet op de EU-machtszucht, let niet op de introductie van het EU-ministerie van waarheid.

Het citaatje waar de hele media weer over los gaat, gaat over Haïti. Precies terwijl nu ook in het nieuws is dat de Clinton Foundation geld bestemd voor Haïti (na de aardbeving) gebruikte voor de bruiloft van dochter Chelsea Clinton…! Wat een toeval toch.

Nee, let op het gerucht dat iemand zei, dat iemand gehoord had, dat iemand wellicht iets had gezegd. En wees daar vervolgens graag boos en verontwaardigd over. Dáár mag u het over hebben.

De misleiding en afleiding is zo duidelijk dat het (haast) grappig wordt. De grote reguliere media zijn ondertussen het vertrouwen volledig kwijt geraakt.

Reacties zijn gesloten.