De staatsgreep in de VS start kennelijk morgen, 4 november

Miljardair en activist George Soros kondigt een staatsgreep aan, een VS-staatsgreep die start op 4 november. En… dat mag gewoon, kennelijk.

De extreem linkse ‘Refuse Fascism’ (Antifa) wordt gesponsord door George Soros, via de Tides foundation. Met de centen van George Soros, koopt ‘Refuse Fascism’ een pagina aan advertentieruimte in de grote, landelijke krant The New York Times. En … die publiceert vervolgens dus ook gewoon de oproep voor een staatsgreep “… wat simpelweg betekent dat er grote partijen betrokken zijn achter de schermen.”  Inderdaad. Dat alles kan en mag dus gewoon, kennelijk, oproepen om je democratisch gekozen president met geweld af te zetten? Willen alle useful idiots zich nu even vrijwillig aanmelden?

Kennelijk was het niet de bedoeling dat Trump inderdaad de opium-handel gaat aanpakken? Hoe dan ook: extremistisch geweld met de goedkeuring van grote delen van het establishment, fascisme onder de noemer antifascisme. Ja, we leven in bijzondere tijden. Morgen gaan we vuurwerk zien. De “stilte voor de storm” is kennelijk voorbij.

Reacties zijn gesloten.