Onderzoeker en schrijver Jim Marrs is onlangs overleden…

Helaas lees ik net dat de geweldige Amerikaanse onderzoeker, schrijver en spreker Jim Marrs op 2 augustus j.l. is overleden. Bij deze wil ik een ieder aanbevelen het materiaal van deze man te bekijken. Er zijn diverse goed geschreven, informatieve boeken die allen zeer de moeite waard zijn. En (zolang dat nog mag duren) op Youtube zijn nog geweldige presentaties te zien, bekijk die zolang Google dat nog toelaat.

Bijvoorbeeld (haast willekeurig, er is zoveel geweldig materiaal) de geweldige presentatie over waarheden achter onze recente geschiedenis: From The Third Reich to the Fourth

En de visie op onze huidige situatie: How Corporate Owners Are Killing Us

Deze presentaties zijn zeer de moeite en tijd waard. Ja, Jim Marrs beschrijft de situatie in Amerika, weet daarbij dat de EU (en dus Nederland) onder controle staat van dezelfde partijen die de macht in Amerika hebben gegrepen. Ondanks de wat populaire titels van zijn werk is dit goed onderzochte, goed onderbouwde informatie die directe impact heeft ook op jouw toekomstige gezondheid, financiën en vrijheid hier in Nederland.

De informatie die Marrs presenteert leer je NIET op school, maar zou iedereen WEL moeten weten. Maak gebruik van het waardevolle werk van Jim Marrs, zo lang dat nog wordt toegestaan.

Reacties zijn gesloten.