Nieuwe propaganda: Timmermans wijst vaderlandsliefde af

De EU komt weer in het nieuws om u te verbieden van uw Nederlandse vaderland en samenleving te houden. EU lobbyprins Frans Timmerans is duidelijk: op vaderlandsliefde volgt altijd een wereldoorlog. We mogen als Nederlanders dus niet bang zijn onze democratische vrijheden te verliezen (aan een extremistische ideologie en aan de EU), we moeten gewoon vrijwillig onze vrijheid, voorspoed en democratie opgeven. Denken in alternatieven leidt tot oorlog.

Vaderlandsliefde doet u en uw buurman hier belanden.

In volledig Orwelliaanse stijl maakt de EU duidelijk dat patriottisme (dat is: vaderlandsliefde) over de EU moet gaan en niet over Nederland mag gaan. De EU doet aan bangmakerij voor het eigene, benadrukt het oikofobie weg-met-ons gedachtengoed nog maar weer eens. Dhr Timmermans vertelt, met nota bene de WO2 graven op de achtergrond, dat vaderlandsliefde ter strengste verboden is. Houden van je land is als alcoholisme [link naar video van dronken EU lobbykoning Juncker], altijd destructief, leidt tot wereldoorlogen. Het enige alternatief voor wereldoorlogen is de EU. Voor de duidelijkheid: Timmermans spreekt hier de autochtone inwoners van Europa aan.

Het is de meest recente EU-propaganda. Dhr Timmermans lijkt de realiteit uit het oog verloren en zinnige analyses ontstegen, dit is Orwelliaanse propaganda en het wordt door hen gecreëerd op uw kosten.

Orwelliaanse propaganda, op uw kosten

Weg met ons: U mag uitsluitend nog denken als EU-inwoner – en ik zeg bewust geen Europeaan, want dit gaat niet over Europa het continent, het gaat hier over de macht van de EU als lobbygroep/bestuursorganisatie. Dhr Timmermans is de ongekozen lobbyprins van de EU bedrijfslobby, niet een democratisch gekozen leider van een land in Europa ergens, laat staan het continent als geheel. Het is de EU boven alles, steeds maar weer. De EU, er is geen alternatief. Het is weer de EU of oorlog en het is diversiteit of oorlog. Dit gaat over het grijpen van macht en het buitenspel zetten van alle vormen van zelfbescherming.

Liefde voor je eigen samenleving is als alcoholisme

Uitsluitend in EU context mag u nog houden van “uw” Europese Unie. Kennelijk ontgaat Dhr Timmermans de ironie dat hij als ongekozen overheerser probeert heel Europa Ever Closer te verenigen en daarbij ons met wijzende vinger attendeert op zijn voorgangers en alle pijn die ongewenste Europese vereniging teweeg heeft gebracht en nu brengt. En kennelijk weigert Dhr Timmermans ook het toch significante verschil tussen gepaste vaderlandsliefde en extreme vormen van nationalistisch socialisme te erkennen.

Patriotisme betekent vanaf nu dus houden van de ongekozen EU-apparatsjiks, die u in dit geval een hegemonie zoekende ideologie komen opdringen en u uw inspraak komen afnemen. Want inspraak in besluitvoering van de Europese Commissie heeft u niet. Echt niet. Het Europese experiment staat boven de bevolking. Ondertussen herschrijft Dhr Timmermans als ervaren Orwelliaan weer een definitie: Nationalisten zijn on-patriottisch. Vaderlandsliefde is volgens de EU iets verwerpelijks geworden, iets onaanvaardbaars. Hij toont met deze video de werkelijke plannen van de EU: het afschaffen van nationaliteiten.

Een echte patriot doet de Nederlandse samenleving weg, denkt uitsluitend nog in termen als EU.

Flamebait en Agitprop

Dit soort Orwelliaanse propaganda stuit uiteraard op verzet. De reacties op twitter waren precies wat je daarbij kan verwachten: “Gewoon rapporteren bij Twitter als aanstootgevend, zouden we met z’n allen moeten doen”, “Hoe durft u de beelden van graven van de bevrijders van Europa te misbruiken om uw ondemocratische EU-cie belangen te propageren”, “Schaamteloze opportunisten daar bij de EU!”, “Importeur van haat, oorlog en economische rampspoed”, “Ziekelijke propaganda en dan de nationalisten de schuld van geven, bah Zelf doelbewust dit continent en de bevolking kapot maken”.

Kippenvel en ergernis, hoe haalt hij het in zijn hoofd? Dhr Timmermans is zelf een veel groter gevaar!” Frans Timmermans zal alle reacties op zijn propaganda zien als bewijs voor de noodzaak van zijn video, provoceren en vervolgens acteren op de verontwaardiging als bevestiging van het eigen gelijk.

Een relevante emailuitwisseling is te lezen bij Joost Niemoller, die een discussie met Dhr Timmermans publiceert over het door de EU opdringen van haat en terreur. Het is duidelijk dat een irrationele eurocraat op een volledig andere planeet leeft en in volledige ontkenning is. GeenStijl kwam trouwens met een persiflage van de Timmermans speech. En overigens ook dit gerelateerde berichtje.

Juist het slopen van de samenhang van een samenleving zorgt voor het extremisme waar Dhr Timmermans (overigens niet onterecht) voor waarschuwt. In Duitsland vormde de armoede en hyperinflatie in de Weimarrepubliek een goede grond voor destabilisatie richting WO2. Voor Europa kiest de EU voor destabilisatie door het opdringen van haat. De EU creëert met hun beleid een voedingsbodem voor extremisme. De media verhoogt de druk op de ketel door elke kritische reactie weg te zetten als extreem nationalisme en gevaarlijk populisme. Waar nationalisme staat voor vaderlandsliefde en populisme staat voor stem van het volk, keert de EU zich af van de bevolkingen op het Europese continent door kritiek als populisme en nationalisme te profileren, zelfs als godslastering.

Dit gaat voorbij nepnieuws, dit soort propaganda betreft massa-manipulatie. De politiek staat met dit soort propaganda in tegenspraak met de realiteit en blijft alle signalen structureel negeren, ontkennen, afwijzen en afkeuren. Het burgerinitiatief is de enige inspraak die u heeft in de EU, en die wordt steeds weer genegeerd. Consistent, elke keer. Herinner daarnaast ook het referendum over toetreding van Oekraïne, herinner het referendum over de EU grondwet, zie de eerste reacties op het aanstaande referendum over de totalitaire Sleepnetwet (over Orwell gesproken), en zie de houding die de EU hier nu weer aanneemt. De EU is er niet voor u.

De overheid heeft duidelijk heel andere ideeën

We hebben het historisch gezien toch relatief goed in Nederland, daar mag je best wat trots beschermend over zijn, zou je denken. Maar wat vreemd, ik meen me toch juist te herinneren dat we deze (ongekozen trouwens) Frans Timmermans betalen om onze mooie samenleving te beheren en verdedigen, te beschermen voor ons!? Volgens mij gebeurt hier nu het tegenovergestelde? Hij saboteert de samenleving en roept ons vervolgens op om niet van onze samenleving te houden en vooral: onze samenleving niet te beschermen tegen diverse destructieve invloeden waaronder zijn heilige zelf.

De overheid houdt zich ogenschijnlijk liever bezig met – en dit is echt waar – het ontwikkelen van een hormonale neusspray die ons van xenofobie moet genezen. Even sprayen en weer verder knuffelen met de ideologie der liefde, terwijl letterlijk elke dag door intolerantie gedreven dodelijke aanslagen in het nieuws zijn over heel het Europese continent en tegelijkertijd dagelijks weer vele Nieuwe Europeanen en Nieuwe Nederlanders genationaliseerd worden. Gewoon even sprayen en weer meer macht overdragen naar de EU lobbygroep! De publieke omroep stemt ondertussen expliciet GroenLinks (over propaganda video’s gesproken) en laat daarmee verder uiteraard alle voorwendselen over enig na te streven objectiviteit varen. De overheid is belerend links, punt uit. Alle alternatieven zijn onwelriekend nationalistisch, populistisch en onpatriottisch.

Ondertussen is Amsterdam op zoek hoe ze het beste de stad kan beschermen door extra barrières te plaatsen. (Over het aanpakken van symptomen gesproken.) En ja, het lijkt er ondertussen toch wel veel op dat een mogelijke aanslag in Amsterdam werd omgevormd/gedoofpot in een niet bij name of nationaliteit te noemen verwarde man die per ongeluk spontaan onwel werd. Wellicht is die neusspray tegen intolerantie wel effectief als alternatief voor die barrières?

De EU is er niet voor u.

Reacties zijn gesloten.