Haha, Suske en Wiske en de UFO op Antarctica

Hier moet ik toch even hard om lachen. Zelfs Suske en Wiske zijn al op de hoogte van bijzondere vondsten in Antarctica.

(Berichtje is voorzien van wat extra toelichting.)

Jawel, er wordt een UFO gevonden onder het ijs, in Suske en Wiske. Overigens speelt dit stripboek op de Noordpool en niet op de Zuidpool, het is een detail. Kennelijk durfde de uitgeverij het niet aan. De vondst onder het ijs is dan weer wel inclusief de inzittenden, inzittenden… van Mars:

De inzittenden worden trouwens expliciet ‘astronauten’ genoemd, zodat het meteen duidelijk is dat het niet gaat over piloten van geavanceerde “black project” Amerikaanse vliegtuigen.

Uiteraard wordt de UFO inclusief inzittenden meegenomen vanaf (verwijderd van) onder het ijs. Lees het stripboek ‘De Planeeteter’ eventueel verder zelf, nummer 339, nu te koop.

Grappig hoe de vondsten onder het ijs nu al een publiek geheim zijn geworden…

Aanvulling:  Naar verluid zijn de onder het ijs gevonden UFO’s (kennelijk zelfs drie stuks) op Antarctica kilometers lang, dus die neem je niet zo even gemakkelijk mee. En ja, inclusief inzittenden/bewoners van de UFO’s kennelijk. Wel worden naar verluid veel afwijkende vondsten (i.e. out-of-place artifacts) afgevoerd, enigszins conform de praktijken van het VS leger en ISIS (bijzonder hoe de doelen van deze twee partijen steeds weer overlappen) bij het verwoesten van de vele archeologische monumenten in het Midden-Oosten. De geschiedenis van de mens moet klaarblijkelijk grondig gewist worden.

Over out-of-place artifacts gesproken, je weet trouwens van het bestaan van de Piri Reis plattegrond uit 1513, waarop kennelijk de kustlijn van Antarctica te zien is, zonder ijs. En dat is uiteraard onmogelijk volgens normale geschiedschrijving. Wanneer was de Zuid Pool voor het laatst zonder ijs te zien en wanneer was de eerste officieel erkende menselijke samenleving? De Piri Reis map wordt wetenschappelijk dus ontkend.

Het is ergens ook niet vreemd dat Antarctica zo langzamerhand een publiek geheim is geworden. Zie ook de reguliere site-seeing uitjes van vele VIPs (VK prins Harry Saxe-Coburg und Gotha, John Kerry, Joe Biden, de Russische patriarch Kirill, Buzz Aldrin, Bill Clinton, Spaanse koning Juan Carlos, etc.), Antarctica lijkt zo langzamerhand een thema park geworden voor de heersende kaste.

Bekijk trouwens ook de verhalen eens rondom de Antarctica missies van Admiral Richard E. Byrd eens, uit zowel 1939 en 1947.

Goeie Science Fiction of gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen? Als altijd, oordeel zelf. Speel daarbij zelf even de muziek van Twilight Zone af, die van Doctor Who, The X-files of Fringe, afhankelijk van je leeftijd.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Reacties zijn gesloten.