EU gaat nu zelfs Afrikanen ophalen per vliegtuig

De voorwendselen over al die arme oorlogsvluchtelingen die we in Europa zouden moeten opvangen gaan nu volledig het raam uit. De EU geeft aan nog veel meer “migranten” binnen te willen halen: de EU gaat nu vele tienduizenden Nieuwe Europeanen ophalen uit Afrika, per vliegtuig. De EU is bezig een volksverhuizing te organiseren.

De Tijd schrijft: De Europese Commissie vraagt de lidstaten om massale solidariteit met Afrika. Ze wil tot 37.700 vluchtelingen rechtstreeks vanuit Libië, Egypte, Niger, Ethiopië en Soedan naar Europa overvliegen.

“We moeten collectief meer vluchtelingen hervestigen, ook uit de landen langs de centrale migratieroute.”

Onder de Newspeak noemer van “massale solidariteit met vluchtelingen uit Afrika” is de EU voornemens om zelf 37.700 Afrikanen op te halen uit landen als Niger, Ethiopië, Egypte, etc. Deze landen en deze Afrikanen hebben uiteraard geen vluchtelingenstatus, de tienduizenden door de EU gewenste Nieuwe Europeanen betreffen dus ook geen vluchtelingen. De Afrikanen die de EU hier op het oog heeft, betreffen dus op voorhand illegale immigranten. En nee, de EU stuurt illegale immigranten uiteraard nooit weg.

Het woord “vluchteling” is uiteraard al langer niet correct, nu is zelfs het woord “immigrant” niet meer correct. Dit betreft een door de EU geplande volksverhuizing, omvolking. De EU is voornemens deze Nieuwe Europeanen op te halen uit Afrika en onder EU-druk te verspreiden over heel het door de EU bezette grondgebied. En volledig op uw rekening: op uw rekening Afrikanen ophalen uit midden Afrika en vervolgens uiteraard ook op uw rekening te laten leven in de EU. De EU noemt dat het reddingsplan voor Europa. In welk universum leven deze lieden?

De EU initieert een volksverhuizing

Normaals: dit betreft dus GEEN VLUCHTELINGEN, volgens welke erkende definitie dan ook. De vluchtelingenafspraken en -beleid zijn hier dus niet van toepassing. De EU is echter duidelijk, dringt immer meer kansloze Afrikaanse migranten op. De EU “vraagt” nu dus om vrijwillige islamisering, omvolking van Europa, precies zoals het Kalergiplan beschrijft: Eurabië. Een eurocraat (Timmermans?) verdient hier binnenkort de Europa-prijs (Coudenhove-Kalergi prijs) mee.

En het hier besproken idee is ook geen nieuw idee, Timmermans probeert nu al een tijd lang migranten te importeren per gratis (op uw kosten) vliegtuig. Terwijl het dagelijks terrorisme, de ontelbare verkrachtingen, ruime haat en harde geweldplegingen tot op ongekend hoog niveau groeien in Europa, verhoogt de EU de druk nu nog eens verder op de lidstaten om toch vooral meer immigratie op te nemen. En denk maar niet dat u inspraak krijgt over dit EU-idee, geniet van al die “inspraak” zo lang het nog duurt.

En het blijft ook niet bij die 37.700, want met elke migrant komt het hele gezin er nog achterna. Duitsland gaf letterlijk gister nog aan 400.000 migranten extra binnen te willen halen via gezinshereniging. Dat gaat uiteraard ook gelden voor deze 37.700 afrikanen. En na deze 37.700+familie begint de EU uiteraard al direct te plannen voor de volgende 40.000+. Ze willen er immers minstens 60 miljoen binnenhalen. U weet dat de EU ook al zelfstandig huizen opkoopt in Europa (op uw kosten uiteraard) om zo op eigen initiatief meer “immigranten” te kunnen huisvesten in Europa?

Het plan van De Groenen in het Europarlement (EU GroenLinks) is zelfs om hele Afrikaanse dorpen tegelijkertijd hiernaar toe te transporteren.

GroenLinks wil complete Syrische dorpen naar Europa halen voor ‘betere integratie’. ‘…omdat het ophalen van enorme aantallen mensen de integratie zal bevorderen, want mensen vinden het fijn ergens naartoe te gaan waar ze onder hun landgenoten kunnen zijn. Zo zou je bijvoorbeeld een heel dorp naar Letland kunnen halen, waar nog niet veel vluchtelingen zijn. Ze voelen zich dan sneller thuis.’

Aldus Ska Keller, De Groenen, waaronder GroenLinks. Echt: Hele dorpen (inclusief jihadisten en oorlog) tegelijkertijd uit Afrika naar de EU transporteren. Ogenschijnlijk beschrijft Keller hier precies het huidige plan van de EU.

Iedereen begrijpt: dit is sabotage door de EU

Zelfs door-en-door eurofiel/marionet Macron geeft nu al toe dat het dagelijkse terrorisme in Europa wordt veroorzaakt door de immigratiestroom. En zelfs de NOS geeft al aan dat het vaak gebruikte voorwendsel van de economie redden door immigratie onzin is, nagenoeg alle immigratie verdwijnt in de bijstand. Er is ogenschijnlijk een reden dat we niet profiteren van economisch herstel.

Victor Orbán (Hongarije) ziet het uiteraard heel wat scherper, die vraagt de EU juist om (belasting)miljoenen voor grensbewaking! Dat is een vreemd idee: laten we gewoon die buitengrenzen eens gaan bewaken! Gewoon de duur gewonnen (herinner waarom de EU zelf zegt te bestaan) Europese samenleving eens gaan beschermen tegen bedreigingen van binnenuit en van buitenaf!

En nee, het betreft uiteraard ook geen culturele aanwinst. Terreur, (seksueel) geweld, intolerantie en haat zijn geen cultuurverrijkers. We zijn nota bene nu onze steden aan het voorzien van grote hoeveelheden betonblokken tegen juist deze “cultuurverrijkende” chauffeurs. Dit EU-voorstel juist terwijl Arabisch de tweede Nederlandse taal wordt! Reeds 20% van Nederland is kennelijk al allochtoon. Dit EU-voorstel juist terwijl Nederland de eerste haatmoskee durft te sluiten. We aanschouwen De zelfmoord van Europa.

Dit is geen fake news

Dit is geen onnodige bangmakerij: de EU is echt doodziek. De EU gebruikt uw eigen belastinggeld tegen u, om uw leven en toekomst te saboteren: “De Europese Commissie biedt een vergoeding van 10.000 euro per vluchteling, wat in totaal neerkomt op een budget van 377 miljoen euro.” En het is de wortel en de stok: als je nee zegt, dan raak je de inspraak in eigen democratie kwijt. We zagen het met Griekenland. De EU geeft letterlijk nu aan Polen onder extreem zware druk te zetten (“alle instrumenten inzetten”, “tijd van praten voorbij”) om volledig te conformeren aan de wereldvreemde wensen en plannetjes van de EU.

Dit is een écht voornemen van de EU: volksverhuizingen, omvolking van uw eigen land, het slopen van uw eigen samenleving, betaald met uw eigen geld. En het past precies in hun plannen, en betreft de verdere uitwerking van eerder gepresenteerde wensen. De EU pleegt een aanslag op het Europa zoals we dat kennen.

Hoe dan ook, er wordt lekker aan verdiend

We bevinden ons in een situatie waar de EU lobbygroep tegen de gezondheid van de Europese samenleving en toekomst in diverse mensensmokkelaars financieel stimuleert om Afrikanen binnen te loodsen, Italië als EU lidstaat deze mensensmokkelaars daarna nog eens extra geld toeschuift om toch vooral niet die mensen te smokkelen waar de EU hen voor betaalt en de EU nu over gaat tot het charteren van vliegtuigen om Afrikanen dan maar direct op te gaan halen uit midden en zuidelijk Afrika. Juist, “cutting out the middleman”. En dit alles, voorzien van de nodige propaganda, op de zuurverdiende kosten van de burger zelf. Welzijn en voorspoed in onze toekomst onder beleid van de EU: kansloos.

Dit beleid gaan we als brave, zachtaardige, open Nederlandse samenleving uiteraard niet normaal overleven. Dit is geen business-as-usual. De EU is werkelijk compleet gestoord. Met dit EU-beleid gaan we helaas een zeer gewelddadige toekomst tegemoet. De EU sloopt Europa, sloopt uw toekomst. We staan erbij, kijken ernaar, zien het gebeuren en we laten het gebeuren. Kritiek op de EU is uiteraard racistisch, nationalistisch en godslastering, en ondertussen blijven we netjes belastinggeld betalen voor dit sloopbeleid.

Pro-Europa, dus tegen de EU.

Via: GeenStijl en WNL

Reacties zijn gesloten.