Secret Space Program Conference 2014

Ter ere van Wereld UFO dag (van afgelopen zondag) vandaag onder de aandacht: Secret Space Program Conference 2014.

In 2014 werd in San Mateo een geweldige conferentie gehouden over het ruimtevaart programma. De Secret Space Program Conference. Een conferentie over een ruimtevaartprogramma waarover ons weinig tot niets verteld wordt, en dat was een succes. Een groot succes. Een korte introductie over de presentaties.

Het weekend begon met Mark McCandlish die tijdens zijn carrière als technisch tekenaar in diverse interessante projecten betrokken is geweest. Met geweldige tekeningen, onder andere van de ARV (Alien Reproduction Vehicle) geeft McCandlish een tipje van de sluier over de vliegtuigen/ruimtevaartuigen die door de grote bedrijven zijn/worden gemaakt en hoe reizen tussen zonnestelsel zou kunnen werken. Gezien zijn technische verhaal heeft hij vermoedelijk meer achtergrond en meer inzichten dan hij beschrijft.

Michael Schratt volgt met de vraag UFO’s allen mens-gemaakt zijn in vergevorderde geheime programma’s van bedrijven als Lockheed Martin, of dat er ook een buitenaards tintje aan UFO’s verbonden is. Schratt benoemd ook heel wat gedocumenteerde realiteit die normaliter niet wordt besproken, wat leuke krantenknipsels en hij kijkt naar de financien om alle bijzondere vliegtuigen te produceren.

Dan rolt Joseph P Farrell over je heen in een twee-delige presentatie. Hij onderzoekt in ‘Analysis of the Breakaway Civilization: Bullion, Brains & Bonds’ het begin van het geheime ruimtevaarttraject en bekijkt hoe dat volledig buiten ons zichtsveld voltrekt. Daarvoor is ook benodigd geweest om de inlichtingendiensten als bankiers te laten fungeren voor vele zeer vreemde activiteiten. Farrell’s verhaal maakt overtuigend aannemelijk hoe de situatie is ontstaan.

Eén van de geweldige namen op deze conferentie is ook Catherine Austin Fitts. Fitts was als secretaris onder George W. Bush verantwoordelijk voor ‘federale housing’ woonbeleid. Hier zag ze verontrustende scenario’s ontvouwen rondom het budget, ze zag vele biljoenen geld verdwijnen uit de samenleving. En biljoenen verdwijnen uiteraard niet in het niets en ook niet uit zichzelf. Ze toont hoe de normale samenleving van jou en mij wordt geplunderd voor het financieren van een tweede samenleving: de geheime ruimtevaart.

Richard Dolan is een grootheid in het UFO-circuit en terecht. Dolan was verantwoordelijk voor de term ‘breakaway civilization’ (een deel van de samenleving die voor zichzelf start, los van de rest van ons). Hij bekijkt naar militaire programma’s en UFO’s, en presenteert veel programma’s waarin deze samen komen. Hij concludeert dat het UFO geheim alleen kan bestaan indien er inderdaad oneindig budget is door financiële fraude, een corrupte politiek en vooral een volledig gecontroleerde media. Helaas precies wat je vandaag de dag ziet.

Robert Morningstar presenteert over de Maan. De man heeft een best verhaal voorbereid maar de techniek liet hem in de steek. Jammer, want hij heeft duidelijk een interessante visie over ‘onze’ maan en bijzondere foto’s. Alsnog de moeite van het bekijken waard. Gevolgd door een leuke toespraak van Jon Rappoport, een geweldige spreker. Hij maakt duidelijk dat ons denken op grote schaal beïnvloed wordt, en we toch vooral eens bij onszelf te rade moeten gaan. De serie eindigt met Carol Rosin die door omstandigheden bij NASA de rechter hand werd van ex-Nazi en NASA-topman Wernher von Braun en duidelijk maakt dat Wernher von Braun flink wat insider-kennis had over geheime projecten.

De serie is zeer de moeite waard, en gewoon te zien op Youtube! Wat geweldig, wat een traktatie. En ja, je hoeft voorlopig geen onzin op NPO, RTL of SBS meer te kijken, de 12 presentaties van SSP Conference 2014 vullen je avonden voorlopig met boeiende televisie!

UFO Dag 2017? Kijk je ogen uit met de Secret Space Program Conference, en leer wat nieuws over je eigen overheid en eigen planeet.

Reacties zijn gesloten.