Nieuwe data: Migranten misdaad in Duitsland neemt toe met 50%

GeenNieuws is terug met een zeer boeiende video over migranten criminaliteit in dit geval in buurland Duitsland. Nederland is uiteraard vergelijkbaar maar loopt nog iets achter. De beschreven problematiek in Duitsland is dus ons voorland. De video van The Iconoclast becommentarieert het artikel van o.a. The Telegraph:

Migrant crime in Germany rises by 50 per cent, new figures show.  The number of suspected crimes by refugees, asylum-seekers and illegal immigrants rose to 174,438 in 2016 — an increase of 52.7 per cent, according to the interior ministry.

Als je even verder leest blijkt het nog erger, want die groei van 50% (in één jaar tijd) blijkt nog een soort prettig gemiddelde te zijn.

Zo lees je bijvoorbeeld dit:

An annual report — Criminality in the Context of Migration (Kriminalität im Kontext von Zuwanderung) — published by the Federal Criminal Police Office (Bundeskriminalamt, BKA) on April 27 revealed an increase of nearly 500% in migrant sex crimes (defined as sexual assaults, rapes and sexual abuse of children) during the past four years.

En omdat het een rapportage in de reguliere media betreft, volgt meteen weer het excuus en het goedpraten:

But he said all migrants should not to blamed for the crimes of a minority. “We cannot allow all refugees living among us to be put under general suspicion. The vast majority live with us and adhere to our rules and values.”

De migranten zijn dus niet de oorzaak van de vervijfvoudiging van aanranding en verkrachting door migranten…? Deze mannen kunnen er niets aan doen dat ze kinderen van 10 jaar oud moeten verkrachten, het zijn immers “noodgevallen” na een aantal maanden geen seks. Als de nood hoog is trek je een 14 jarig meisje van haar fiets. En groepsverkrachting van 15 jarige meisjes? Dat hoort er ook bij. Het zijn immers slechts ongelovigen, dus dan is het toegestaan, toch? De echte slachtoffers hier zijn uiteraard de migranten zelf! 500% groei.

Ondanks steevast de ontkenning op te zoeken, is de heftige groei in zedenmisdrijven uiteraard wel gerelateerd aan het beleid van immer meer migranten. En nee, dat anti-verkrachtingspolsbandje werkt uiteraard niet. Weet dat de politie ontmoedigt aangifte te doen als het migranten betreft. Daarnaast zetten organen als COA zich in om alles in de doofpot te stoppen en houden. Dus die 500% groei… in werkelijkheid nog veel hoger.

Wen er maar aan, het is de nieuwe normaal zoals de EU die graag ziet. De EU noemt hun agenda van stimulering van immigratie een economische en culturele aanwinstOndertussen importeert de EU namelijk nog dagelijks vele duizenden extra migranten, en koopt het ook bijpassend huizen op om de omvolking van Europa compleet te maken. En ondertussen: doofpot overal waar het kan.

Het is EU Wanbeleid, mogelijk gemaakt in Nederland door PvdA en VVD, in stand gehouden door CDA, D66 en GroenLinks.

Aanvullend: Novini heeft een interessante blog geschreven over populisme en migratie.

Reacties zijn gesloten.