Het was 2 juli – World UFO Day – bekijk docu: Sirius

Ter ere van World UFO Day (2 juli) aandacht voor de volgende docu: Sirius.

De documentaire Sirius geeft een leuk inzicht in het leven en inzichten van Dr. Steven Greer, de onderzoeker die het bestaan van vliegende objecten, buitenaards leven en bijbehorende structurele geheimhouding wereldkundig heeft gemaakt tijdens zijn Disclosure Project in 2001.

De Sirius docu heeft als subtitel meegekregen: “End Illegal Secrecy, Begin a New Civilization. It’s not about proving that ETs exist, it’s about how they got here. It’s time for you to know.” Dr Greer geeft als toelichting:

The Earth has been visited by advanced Inter-Stellar Civilizations that can travel through other dimensions faster than the speed of light. They use energy propulsion systems that can bring us to a new era. Humans have also developed these systems, but those in power have suppressed them in order to keep us at the mercy of fossil fuels. It is time for you to know…and this documentary will let you in. Please enjoy “Sirius” for FREE and share with your friends and family.

En dat geeft goed de attitude en inzichten van Dr Greer weer. Deze docu is een goede introductie is te lezen op Achter de Samenleving en uiteraard op siriusdisclosure.com. De documentaire gaat voornamelijk over het feit dat we op deze planeet technisch veel verder ontwikkeld zijn dan we denken, waardoor veel van de hedendaagse problemen (zoals afhankelijkheid olie) voor sommigen al vele decennia geleden opgelost zijn. Helaas moet de status quo bewaard worden, dus blijft het allemaal geheim.

Unacknowledged

De nieuwste documentaire van Steven Greer is trouwens ook geweldig: Unacknowledged. Over de zwarte projecten die op uw en mijn kosten worden uitgevoerd, maar waar we niets over mogen weten. Ondertussen is SciFi realiteit geworden, en brengen we ET met gemak naar huis, op basis van gratis vrije energie, maar die realiteit is uiteraard niet toegankelijk voor u en mij. Deze docu is zeer de moeite waard, maar helaas (nog) niet vrij gegeven om gratis te bekijken.

De Nazca Alien

In Sirius werd een klein buitenaards mensachtig wezentje ontleedt, maar we zijn alweer een paar jaar verder richting de grote onthulling van het feit dat het heelal levend is. We mogen nu dus kennis nemen van (en wennen aan) de volgende onthulling, een grotere buitenaardse mummie en ééntje die nog weer wat meer afwijkt van ons: de Nazca mummie’ Lees meer over deze ‘vondst’ op WantToKnow. Voor meer nieuws over de mummie, zie Gaia.com. (Abonnement)

We worden stukje bij beetje ingelicht over feit dat we slechts een klein (niet-intelligent, achtergehouden en onbenullig) stukje van het heelal zijn, en ook nog eens ver verwijderd van het echte centrum. We zijn onderdeel van een heelal waar bijna overal leven en restanten van eerder leven te vinden is. Inclusief de maan, Mars, Venus, etc. Zelfs het leven op onze eigen planeet blijkt een niet-aardse origine te hebben… Maar zover zijn de officiële onthullingen nog niet.

Het schiet niet op, maar langzaam maar zeker wordt de officiële consensus realiteit steeds realistischer. Met terugwerkende kracht: Veel plezier gewenst op UFO-dag!

Reacties zijn gesloten.