Wikipedia verwijderde onlangs het item ‘Omvolking’

Het mag de oplettende Nederlander ondertussen duidelijk zijn dat Nederland en Europa nu op grote en gestructureerde schaal wordt omgevolkt. (Anders even teruglezen op deze blog) Omvolking is geen toevalligbijverschijnsel‘ maar het doel van een plan dat wordt uitgerold door de EU over heel Europa. Het woord ‘masterplan’ lijkt een passende omschrijving. In verbazingwekkende eerlijkheid beschreef de VVD het recent als

“voor de samenleving als geheel erg slecht”. De minister van Economische Zaken sprak zelfs van een “grote bedreiging”.

Wat passend is het dan toch dat Wikipedia “ineens” besluit het lemma over Omvolking te verwijderen… Hop, weggejorist. Mathijs Koenraadt zag het en beschreef het, inclusief een kopie van het verwijderde lemma uit het internet archief. Joost Niemöller kopieerde onlangs de wikipedia discussie.

De ‘redactie’ van het Omvolking lemma betreft uiteraard censuur. Omvolking is actueel. De nieuwe Europese bevolking wordt door de EU met open armen binnengehaald, de oude Europese bevolking moet plaats maken. De Nederlander als tweederangs burger in eigen land en de misleiding van het Europese volk: zie het gebeuren, dagelijks. Weg met ons. En zeg niet dat u niet was gewaarschuwd. En dan nu: tijd voor een nieuwe aanslag.

Via: JDReport.

Reacties zijn gesloten.