Petitie: Illegale experimenten geoengineering

Verleden week is in Den Haag, bij de commissie voor infrastructuur en milieu, ingediend een petitie over geo-engineering.

De ‘Waar is onze zon’-flyer [pdf]

Nu is het fenomeen geo-engineering een beladen onderwerp, veelal toegedicht aan ‘complot-gekkies’ en ‘alu-hoedjes’. Het feit wil echter dat niemand (in relevante posities althans) het bestaan van geo-engineering nog ontkent! Alleen de schaalgrootte van deze praktijken worden nog betwist door de betrokken partijen.

In een goed onderzocht schrijfwerk halen de initiatiefnemers van deze petitie een aantal vaststaande feiten naar boven, waaronder: dat het onderwerp reeds bij de VN werd besproken en daar afspraken zijn gemaakt, de eerdere petitie bij het Europarlement, het Case Orange onderzoek zoals besproken door dr.ir. Coen Vermeeren, de schadelijkheid van het gebruikte bestandsdeel aluminium voor onze gezondheid, natuur en landbouw. Dat het conflicteert met het grondrecht van de Europese Unie, waaronder: recht op menselijke integriteit, recht op veiligheid en de milieu- en consumentenbescherming.

In een knap opgebouwd betoog maken de initiatiefnemers aannemelijk dat er concrete en aanwijsbare redenen zijn voor het uitvoeren van luchtmetingen. De petitie is dan ook een goed onderbouwde oproep aan de overheid om een onderzoek te starten.

Geïnteresseerd?

TL;DR? Bekijk de ‘Waar is onze zon’-flyer [pdf] en kom eventueel vrijdag naar de filmvoorstelling!

Belangenverstrengeling overal waar je kijkt

Aanvullend bij de petitie nog een volgende reflectie. Het KNMI, het meteorologisch instituut zou een mening moeten hebben over luchtvervuiling op deze gigantische schaal. Zoals ze zichzelf beschrijven is het KNMI immers ‘het nationale data- en kenniscentrum voor weer, klimaat en seismologie.’ Behalve dat het KNMI dit soort stelselmatige verontreiniging en vergiftiging normaliter in (nagenoeg) alle toonaarden ontkent. Prof. dr. Bram Bregman van zowel het KNMI als Radboud Universiteit informeerde Radboud-studenten reeds dat geo-engineering plaatsvindt, maar dan wel vooral in… China en Rusland. Het KNMI blijft officieel uiteraard ontkennen.

<Foto verwijderd, betreft mogelijk een afbeelding met copyright.>

De ontkenning van het KNMI is niet vreemd, omdat KNMI onderdeel is van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. En als er inderdaad op grote schaal met het klimaat gerommeld wordt, dan is het Ministerie van Milieu op één of andere manier betrokken en op de hoogte. Wellicht niet de immer-wisselende minister die komt en gaat, maar dan toch zeker de vaste staf en medewerkers.

Om de belangenverstrengeling compleet te maken, is Nederlands van oudsher grootste luchtvaartmaatschappij KLM ook een onderdeel, omdat de staat uiteraard aandeelhouder is, maar ook omdat het ministerie voor infrastructuur en milieu huist in een gebouw dat gebouwd werd voor… de KLM. Het zijn zo van die relaties.

Wat kan jij doen?

Politici hebben veelal niets in de gaten. Elke keer opnieuw wordt dat weer duidelijk. En als het maar bij een klein groepje Nederlanders blijft, doen politici niets. Pas als ze zich gesteund voelen door een grote groep Nederlanders, pas dán durven ze ook echt dit onderwerp aan te pakken. Stap over je aannames en cognitieve frictie heen en bestudeer het onderwerp:

Kom naar de voorstelling: Chemtrails, de geheime oorlog.
Vrijdag 16 juni, 20.30 uur-23.00 uur
Trefpunt Vliethage (web, facebook)
Rijswijkseweg 252, 2516 EN, Den Haag.

Laat van je horen en verspreid de informatie!

NB. Dank voor de inzending.

Reacties zijn gesloten.