Macron’s gebruik van symboliek is griezelig, incl stemfraude

We zagen andere dag reeds dat Macron zijn intrede deed met het Europese volkslied in plaats van het Franse. Een symbolische communicatie naar het volk dat de EU onaantastbaar boven het Franse volk staat. Niet alleen is het Europese volkslied symbolisch… Ook de officiële uitslag van de verkiezing: Macron wint met 66,06% van de stemmen. Ja echt, 666, midden in je gezicht, de reguliere media blijft stil.

Maar zie ook de mooie schermafdruk van zijn overwinningsspeech. Zie de piramide mét het alziende oog recht boven het hoofd van de elitaire Rothschild bankier Macron. Symboliek overal waar je kijkt, niemand die er over valt. Ja, Frankrijk krijgt het moeilijk de komende tijd en wij ook.

Maar er is duidelijk flink meer aan de hand hier, inclusief duidelijke indicaties van grootschalige stemfraude en zeer grote en groeiende aantallen ongeldige stemmen, waaruit blijkt dat de echte uitslag vermoedelijk heel anders zou zijn geweest. Dat stemmen ging bepaald niet helemaal eerlijk.

Update: Zie ook het betoog hierover op WantToKnow.nl.

En Marche

Over dat minuten lange loopje… Terwijl het Europese (!) volkslied speelt, krijgen we een minuten lange solitaire wandeling te zien, voordat Macron zijn piramide-podium bereikt en het publiek toespreekt.

Anders dan het ongemakkelijke aspect van die vreemde wandeling (en dat gevoel is uiteraard een signaal van je hersenen)… de boodschap aan het volk is uiteraard duidelijk: Macron doet het zelf en neemt ruime afstand tot het volk.

Nou, je zou kunnen zeggen dat we nu spijker op laag water zoeken… was het niet dat deze man nog nooit ergens voor gekozen is. Zijn “politieke partij” bestaat nog slechts 1 jaar. Gezien de Rothschild achtergrond van Macron en het feit dat hij volledig uit het niets meteen de grootste verkiezing van het land wint… Deze man werkt zeer nadrukkelijk nog steeds voor de Rothschild familie. Zo’n overwinning komt uiteraard niet uit het niets.

Via het contactformulier werd ik geattendeerd op dit bericht: Kadima! En Marche! Zeer de moeite waard om te lezen: Het lijkt er veel op dat men met Macron niet tegen het fascisme heeft gestemd.

De gestolen verkiezing

Via de blog ‘The Final Wakeup Call’ schrijft Peter B. Meyer het volgende:

Zoals verwacht, weer op grote schaal stemfraude in Frankrijk. Le Pen heeft feitelijk met 4 miljoen stemmen van Macron gewonnen!
Here is the math:

33 million votes cast (and counted). 16 million votes cast (and nullified due to damaged ballots, and claimed “forfeited protest votes”.)

Votes cast to Macron: 22 million. Votes invalidated by damaged ballots (100 percent of these were LePen:) 15 million. Votes for LePen that were not invalidated by damaged ballots: 11 million. Probable actual protest votes, no more than 1 million LePen: 11 million plus 15 million is 26 million.

ACTUAL PROBABLE FINAL VOTE TALLY:

LePen: 26 million.
Macron: 22 million.
Protest: 1 million.

But it is a lot worse than that, because there were extra ballots printed for Macron, that went poof into nowhere. So obviously they got stuffed. Macron DEFINITELY, beyond a doubt, did not get 22 million votes.

Een gedetailleerd onderzoek naar dit bericht is nog niet uitgevoerd, maar het klinkt zeker niet vreemd. (Bericht gaat door onder afbeelding)

Het wordt snel duidelijk zijn dat er vele gescheurde stembiljetten zijn verstuurd. En dat er veel stemsetjes verstuurd zijn met twee Macron stembiljetten.

In France, if a ballot is damaged, it cannot be cast. So the political establishment, who are desperate to prevent Le Pen from taking office, arranged for the destruction of millions of Le Pen ballots.

Up to one third of all ballots sent out to voters, an estimated 60% of Le Pen ballots, were destroyed at the time of mailing.

Only Le Pen ballots arrived destroyed, there is not one report of a single ballot for Macron arriving destroyed. The randomness of the tears proves they were torn by hand – with intent.

Le Pen informatiefolder mét gescheurd stembiljet zo uit de toegestuurde envelop

De MacronLeaks – Macron deed criminele zaakjes

Wist u dat de pers verboden was negatief te schrijven over Macron…? Terwijl de emaillek het nieuws bereikte, werd de pers die zich kritiek uitte bedreigd met gevangenisstraffen. Als Rothschild lievelingetje (en daardoor uiteraard gesteund door het gehele EU establishment, inclusief de NAVO) ben je uiteraard veilig en is je winst reeds gegarandeerd. Zo gezegd, zo gedaan:

Franse media mogen de inhoud van de gelekte e-mails van het campagneteam van de Franse presidentskandidaat Macron niet publiceren. Publicatie wordt gezien als een misdaad. (#MacronLeaks)

Maar kennelijk zit daar heel wat stinkende was tussen. Waaronder significante belastingontwijking. Stinkende was waarover het verboden was te schrijven.

France’s electoral commission has ordered media not to publish contents of Emmanuel Macron’s leaked campaign emails to avoid influencing the election. It warned news outlets in France that journalists could face criminal charges for publishing or republishing the material, under laws that came into effect at midnight forbidding any commentary liable to affect the presidential race.

Uiteraard waren kritische media niet welkom bij Macron evenementen. Er zijn daarbij gegronde zorgen over banden met de islam, alleen al gezien zijn extreme Pro-EU houding en de islamiseringswens van de EU. Ja, het ‘extreme midden’ bestaat absoluut: “midden partijen” met extreme ideeën over het voortbestaan van hun land. Daar zijn we in Nederland ook niet vies van met D66, GroenLinks, CDA, etc. Op vaderlandsliefde kan je ze in ieder geval niet betrappen: Weg met ons.

Voorlopige tussen conclusie

We hebben met het huidige EU sloopbeleid heftige tijden voor de boeg op het Europese continent. En Macron en zijn Rothschild eigenaren zullen daarin een sturende partij worden. Het gekozen beleid is kort samengevat: weg met ons, de EU komt en moet boven alles. De EU staat in ieder geval boven het welzijn van de Franse bevolking. Dat is direct duidelijk gemaakt tijdens de eerste minuten van President Macron:

 • Duidelijke Rothschild inmenging,
 • Marionet bankier nu aan de macht,
 • Piramide met alziend oog, midden in het beeld,
 • 666, die uitkomst is too good to be true, toont geen enkele schroom,
 • Het bijzondere loopje,
 • Het Europese vrijmetselaarsvolkslied ipv het eigen volkslied.
 • De extreme EU voorliefde, inclusief liefde voor islam en globalisering,
 • Een mediaverbod op kritiek tijdens verkiezingen,
 • Flinke fraude bij de verkiezingen,
 • Le Pen had vermoedelijk gewoon ruim gewonnen,
 • Macron schuldig aan corruptie en fraude, maar is als president uiteraard onaantastbaar.

Ja, het zijn interessante tijden.

Reacties zijn gesloten.