Dienstplicht in NL geldt binnenkort ook voor vrouwen

Deze prachtige overwinning voor het feminisme had ik even gemist, maar het is waar:

Niet iedereen weet het misschien, maar in Nederland geldt nog altijd een dienstplicht. Tot nu toe gold deze dienstplicht enkel voor mannen, maar dat gaat veranderen.
Als het aan het kabinet ligt, geldt de militaire dienstplicht vanaf volgend jaar ook voor vrouwen.
De ministerraad heeft op voorstel van minister Hennis van Defensie ingestemd met deze wetswijziging. Net als alle jongens van 17 jaar, krijgen [..] ook meisjes van deze leeftijd een brief over de dienstplicht. Het streven is om de gewijzigde dienstplicht op 1 januari 2018 in te laten gaan.

Girl Power! Wat is Nederland toch mooi hè. Naast de herintroductie van Dwangarbeid in Nederland (Dank je wel PvdA en VVD!) dat natuurlijk ook voor vrouwen geldt, nu dus ook de dienstplicht voor alle Nederlanders. De belasting in natura kan nu dus ook worden afgedwongen van vrouwen.

Wie bracht ons de dienstplicht voor vrouwen?

Jeanine Hennis-Plasschaert (VVD) verandert de wet op verzoek van PvdA en D66. Het betekent wel dat vrouwen die zeventien jaar worden net als mannen een brief over de dienstplicht zullen ontvangen. Tot dusver wilde het ministerie van Defensie vrouwen ontzien, omdat zij zouden kampen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

In afwezigheid van oorlog wordt je nu uiteraard niet opgeroepen, de opkomstplicht is opgeschort, maar du moment dat dit verandert (en het mag duidelijk zijn dat het niet goed gaat met Europa, denk aan bijvoorbeeld Rotterdam) mogen nu ook jonge vrouwen zich verplicht laten doden voor voornamelijk hebberige bankiers en gestoorde politici. Dit combineert immers prachtig met de recente start van het EU leger.

Meer dwang, altijd beter. Het stemadvies is: geen PvdA, VVD, D66 en… ook geen CDA.

Ga stemmen woensdag en Stem Anders!

Via: Boinnk

Reacties zijn gesloten.