De week waarin CNN officieel ‘Fake News’ werd

Wat een heerlijke persconferentie gaf president-elect Donald Trump. Ik heb er echt even om moeten lachen.

Not you, your organisation is terrible. Quiet! Don't be rude. I'am not gonna give you a question. You are fake news.

Trump tegen CNN reporter: “Not you, your organisation is terrible. Quiet! Be quiet. Don’t be rude. I’m not gonna give you a question. You are fake news.”

En daar heb je het. De president-elect noemt in een officiële persconferentie CNN terrible en Fake News. Dat maakt uiteraard dat het nepnieuws labeltje zich nu officieel gekeerd heeft tegen de reguliere media. Een mooie backfire van de tactieken van de CIA. Markeer 12 januari 2017 op je kalender. Zie ook deze video voor mooi begeleidend commentaar. Los hiervan was nagenoeg de gehele persconferentie van Dhr Trump interessant materiaal.

Uiteraard volgde de reactie van Trump op het feit dat de CNN uitgebreid aandacht besteedde aan een CIA-rapport over het feit dat Trump in Moskou zogezegd prostituees ingehuurd zou hebben om plasseks uit te voeren, dat een en ander is gefilmd door Russische inlichtingendiensten, en dat Trump daarmee chanteerbaar zou worden.

Trump benoemde alles uiteraard leugens, en dat staat nog los van het feit dat het lekken en daarna publiceren van dat CIA ‘rapport’ uiteraard een flink strafbaar misdrijf is. Iets waar CNN zich kennelijk graag voor laat lenen. Het verspreiden van dit materiaal heeft uiteraard het doel om proberen te voorkomen dat Trump kan aantreden, door mensen op te hitsen tegen hem. Uiteraard deden de Nederlandse Fake News verspreiders NOS en RTL lekker mee. Vuile spelletjes volgens elke definitie.

Plasseks vs Kindermisbruik

Wat is de politieke kaste toch een prachtig iets, niet? Gezien de situatie (de CIA is tegen Trump, die wil de inlichtingendiensten namelijk grondig reorganiseren) vermoed ik stellig dat Trump gelijk heeft wanneer hij zegt dat het fake news is. Maar stel even dat het echt nieuws is. Dat Trump inderdaad een tweetal (vermoedelijk) Russische prostituees inhuurde in Moskou om een bed te bevuilen waarin Obama ooit heeft geslapen. (Al gelijk klinkt het onzin, maar ok.) Stel even dat het waar is.

Hoe vergelijkt dat met de andere kandidaat, de nieuwste (en hopelijk laatste) telg uit het Bush-regime. Sinds de jaren tachtig wordt de VS uitsluitend geregeerd door Bush aanhangers. De politiek leiding is onveranderd gebleven sinds het aantreden van de acteur Ronald Reagan als president. Toen werd de CIA-baas van die tijd, George Bush, vice-president en werd het Bush-kartel de sturende kracht in de VS. Sindsdien is het geheimzinnige organisaties (zoals Skull and Bones en de vrijmetselaars) en vreemde rituelen bijna overal waar je kijkt.

De vrijetijdsbesteding van de “inner circle” van de politieke kaste

Vergelijk nu in je gedachten even, als je wilt, de plasseks met duurbetaalde prostituees met de kindermisbruik en uiteraard kindermoord van de Bush-clan. Herinner de pre-tieners op bestelling in bubbelbaden van Clinton-man Podesta. Heinner de feestjes van de ‘pizza’-man van het Bush-kartel: J’aime les Enfants correctie, James Alefantis. Herinner ook de ‘aanbieding’ van de kinder-restjes van een vorig ‘feestje’, die je nu dan na gebruik wel even netjes moest ‘opruimen’. Herinner de geheime ‘shut up and fuck’ kamers in het Ping Pong Pizza kinderrestaurant.

Herinner ook de duivelsaanbidding bij dit alles: zoals Podesta/Clinton’s “spirit cooking” feestjes met “artiest” Marina Abramovic, waar ze o.a. symbolisch lijken opeten. Herinner Bill Clinton en de seks met tiener meisjes op veroordeeld pedofiel Jeffrey Epstein’s ‘Orgy Island’. Herinner de ‘gratis’ pedofilie feestjes voor miljardairs op de Cibolo Creek Ranch, een pedofilie kring die trouwens ook reikt tot in Nederland en België, waarover je uiteraard beter niet kan schrijven als Nederlander. Nou ja, ik zal de narigheid van het Bush-kartel de lezer verder besparen.

En dan nu: de vergelijk, oordeel zelf:

Is wat plasseks (als dat al gebeurd is) nu werkelijk vergelijkbaar met de eindeloze duivelsaanbidding met kidnapping, verkrachting en moord op kleine kinderen? I think not. In de context van de eindeloze misdaden van het Bush-kartel sinds de jaren 80 lijkt Trump vooralsnog een engel met wat slechte PR.

En laten we nog maar niet starten over de vele oorlogsdoden die het beleid van het Bush/Clinton-kartel teweeg hebben gebracht – waaronder uiteraard de EU-invasie van ‘asielzoekers’. Ja, als ik vooralsnog dan toch moet kiezen tussen meer wereldwijd terrorisme en verdwijnende kinderen door het Bush-kartel, of wat plasseks schandalen met de goed betaalde professionals van Trump, dan heb ik wel een voorkeur.

Ik maak me eerlijk gezegd meer zorgen over de aanstelling van een Goldman Sachs medewerker als Minister van Financiën en een oliekartel topman als Minister van Buitenlandse Zaken. Wat mij betreft, voldoende behandeld voor nu.

Verder in het nieuws afgelopen week

Wat is er nog meer in het nieuws?

Verkiezingsfraude door inmenging Russen? Over de Russische hack van stemmachines, die bleken onnodig. De VS was zelf voldoende incapabel om er een totale rotzooi van te maken: de helft meer stemmen dan stemgerechtigden? Dat kan gewoon. Overledenen die zich vervolgens in gingen schrijven voor stemgerechtigheid, kan ook. Geen Rus voor nodig, dat kan je aan de democraten wel overlaten.

Nederlandse onderzeeërs die stiekem jagen op Russische vliegdekschepen in de Middellandse Zee? Ja, Nederlandse militairen die Russische militairen provoceren op open water, ook dat kan gewoon:

Russische schepen hebben woensdag een Nederlandse onderzeeër verjaagd in de Middellandse Zee. De onderzeeër zou het enige Russische vliegdekschip, de Admiraal Koeznetsov, hebben gevolgd op zo’n twintig kilometer afstand, maar werd gespot door twee andere schepen van de Russen. Volgens het Russische ministerie werden de afgelopen tijd “met enige regelmaat onderzeeboten van de NAVO waargenomen”

Het mag duidelijk zijn dat de politieke kaste uit is op oorlog: Onlangs bracht de NAVO al 300.000 manschappen op de been. Daarna kwamen vorige maand de levering en opslag bij in Nederland van 1600 extra VS tanks. En afgelopen week 87 VS tanks en 144 militaire VS voertuigen naar Duitsland. “Het materieel en 4000 Amerikaanse soldaten zullen worden ingezet in Oost-Europa om Rusland af te schrikken”.

Wat zijn onze politieke leiders allemaal aan het uitspoken? Ze zijn eenzijdig aan het proberen een derde wereld oorlog te starten met Rusland! Echt waar, je ziet het gewoon gebeuren voor je eigen ogen, volledig gesteund als het klaarblijkelijk is door de Nederlandse overheid. Juist, Nobelprijs voor de vrede waardig uiteraard. De NAVO is uiteraard weer trots een oorlog aan het uitlokken. De NAVO is een uiterst gevaarlijk instituut geworden.

Hongarije wil organisaties van George Soros aanpakken: Nu dat het Bush-kartel eindigt, zijn er kansen. Hongarije wil een initiatief starten om de organisaties van Soros het land uit te zetten. U herkent George Soros als miljardair die zijn geld en macht misbruikt om overal onvrede en wrijving te creëren. Voor Nederland relevant omdat het geld van deze man de immigranten stroom op de been heeft gebracht. Ook steunde hij de Ja-campagne voor het Oekraïne verdrag. Deze man houdt er duidelijk wat gestoorde meningen op na. Omdat Soros een sterke kracht in het Bush-kartel is, is de ondergang daarvan nu een prachtkans om deze gestoorde entiteit aan te kunnen pakken. Onder het Bush/Clinton regime was dat uiteraard onmogelijk.

Hoe zit het nu met die demonstraties die we niet zagen? Grote demonstraties tegen opgedrongen nabijheid met een geïmmigreerd geloof van haat/liefde en het gestoorde EU-beleid van de huidige politieke kaste. Zie onderstaande afbeelding. Herinner daarbij dat de huidige politieke kaste in de EU slechts een vazal is van het boven beschreven Bush-kartel, er is een reden dat de EU-politici oorlog zoeken met Rusland. Dat dit niet in ons eigen voordeel kan uitpakken, mag duidelijk zijn. Dit is een spel van het Bush-regime uit de VS, en ‘we’ spelen het gewoon mee. Uiteraard krijgen we demonstraties als die beneden weergegeven, niet te zien in op onze TV en kranten. This revolution will not be televised.

demonstratiesOver het geloof der vrede: Vrijwillige islamisering in Duitsland. Kennelijk volstaat het anti-aanrand polsbandje toch niet. Zoals voorspeld, kiezen steeds meer autochtone Duitse inwoonsters voor hoofddoekjes, ik zat er alleen een half jaar naast.

Zo vindt 58 procent van de vrouwen dat de publieke ruimtes onveiliger geworden zijn terwijl 31 procent niet echt een verschil merkt met vroeger en 10 procent zegt dat het vandaag veiliger is dan vroeger. 48 procent van de deelneemsters aan de enquête geeft aan bepaalde wijken in hun thuisstad te mijden wanneer het donker is. Sabine: “Wanneer ik uitga en weet dat ik alleen naar huis moet, kleed ik me niet uitdagend.” Anne: “Ik ben nog maar 17 en ben in het donker op de fiets aangewezen. Ik verstop mijn blonde haren dan onder een muts, zo voel ik me iets veiliger.”

En daar is de vrijwillige islamisering van Europa. Ik verstop mijn haren maar, anders word ik aangerand. En aldaar is uiteraard de reden van de hoofddoekjes verklaard. Evenals waarom sommige vrouwen die graag vrijwillig willen blijven dragen. Angst voor de religie van vrede. Hoe dan ook, wees niet boos op de migranten, die zijn een pion, het kanonnenvoer van de oorlog van de politieke kaste tegen de bevolking. Wees boos op de mensen die u die migranten opdringen. Dat is dus uw eigen overheid! En wat was het bijzonder toen Peak Women’s Rights begin vorig jaar kwam en ging in Europa. Maar alles is nu weer goed: Rutte heeft zich uiteraard verontschuldigd. Alles is immers toegestaan om Europa mee te slopen voor meer macht van de EU. Over Rutte gesproken, zijn favoriete politicus was weer in het nieuws:

Verhofstadt for President, wil ‘More Power!’:  U herinnert van vorige week wellicht de strijd van Verhofstadt tegen de rede voor EU presidentschap. Wat wil Verhofstadt bereiken als hij president wordt?

Guy Verhofstadt [..] rejected calls for ‘less Europe’.He said instead of scaling back the amount of power the European Parliament has, the next president should push for more power and financial control. We need a president of the Parliament who will continue the pro-European forces in the Parliament and to create a more integrated union. The [European] Council will not help us in that, it is the Parliament who will help us regain the trust of the citizens. Let’s further have a political president, a pro-European to build up what is needed in Europe.” He made a particular point of highlighting his desire to increase the Parliament’s financial muscle.

Totale macht, politieke integratie, EU belasting. Laten we hopen dat de Verhofstadtgroep niet meer macht krijgt in de EU. Of wellicht juist ook wel, op die manier zal de EU sneller vallen, en zijn we eerder van die pijn genezen.

Ondertussen stelt de Europese Commissie weer een lobbyist aan: De draaideur draait hard: Duitse lobbyfavoriet maakt moeiteloos promotie binnen Europese Commissie. De belangenvertegenwoordiger voor het grootbedrijf (de Europese Commissie) maakt zich niet druk op een lobbyist meer of minder, zeker niet als het om posities in de Europese Commissie zelf gaat.

Het mag duidelijk zijn dat de EU de belangen van het grootbedrijf goed behartigt. Herinner daarbij dat de vorige Keizer (Barroso) nu werkt bij… Goldman Sachs. Barroso-gate: dat vond de Europese Commissie ook prima in orde. De draaideur tussen overheid en multinationaal grootbedrijf draait immer hard door. Waar werkt Balkende tegenwoordig ook alweer? [Ernst & Young] Jan Kees de Jager? [KPN] Wouter Bos? [KPMG]. Zalm? [Topman ABN]. Etc. Het mag allemaal, want in belang van het grootbedrijf. Lang Leve het Neoliberalisme en weg met ons.

Europese Commissie gooit dienstenmarkt open. Over het Neoliberalisme gesproken, herinner u zich het gewenste TiSA verdrag? Juist, de Trade in Service Agreement. In vergelijking met TiSA zijn de verdragen CETA en TTIP lief en schattig. TiSA is dodelijk voor de bevolking, omdat het alle publieke werken de nek om gaat draaien en de terugweg naar openbare dienstverlening definitief zal gaan blokkeren. Dat soort machtgrijpen voor bedrijven, daar houdt de Europese Commissie wel van, die gooide afgelopen week de markt voor diensten dus alvast verder open. Diepe zucht, de EU neemt weer een flinke aanloop naar het volgende democratie slopende verdrag. Alles mag voor de grootste belangen behartiger van het grootbedrijf.

Paniek bij Openbaar Ministerie over onderste steen MH17: Bij MH17 zijn we voorgelogen. Er zijn internationale afspraken afgesloten om de waarheid in de doofpot te stoppen. En de overheid doet alles om de onderste steen (zoals Rutte die noemde) toch vooral verborgen te houden. Toen ging twee journalisten zelf eens kijken in Oekraine. Deden verontrustende ontdekkingen, rapporteerde daarover. Toen ze in Nederland aankwam werden ze – uiteraard, wat verwacht je ook anders van onze overheid – op Schiphol meteen staande gehouden. Moesten alles inleveren, elk verzameld bewijs, elke video opname.

Ja, gemaakte afspraken over deze spullen werden daarna ook gebroken door de NL overheid. Het OM doet zeer veel moeite om de onderste steen van MH17 verborgen te houden, namelijk dat Oekraïne (het Oekraïnse leger) direct verantwoordelijk is voor de dood van Nederlandse burgers. Uiteraard zet de overheid zich tegelijkertijd hard in om de gedwongen nabijheid met Oekraïne door te drukken tegen de expliciet uitgesproken wens van de bevolking in. Je wordt hier duidelijk voorgelogen, op elke mogelijke manier.

Straatverontreiniging door GroenLinks? Als laatste nog wat lachwekkend nieuws, als je niet woont in Renkum althans. Dit is kennelijk de kwaliteit van het beleid dat je krijgt als je stemt op de GroenLinks-tak van onze politieke monocultuur:

Renkum dreigt te veranderen in een grote vuilnisbelt. Huisvuil, plastic en andere troep wordt op tal van locaties in de Gelderse gemeente gedumpt omdat inwoners extra kosten willen ontlopen. Tot aan dit jaar was er niks aan de hand: het huisvuil werd elke week gratis opgehaald. Maar sinds 1 januari kost een volle kliko 3 euro en komt de vuilniswagen nog maar één keer in de drie weken langs. „Mensen zitten dus met een overschot aan afval. Dat kan iedereen op z’n vingers natellen. En illegaal dumpen kost niets, zolang het goed gaat”

Het was weer een boeiende week. Benieuwd wat de komende week weer gaat brengen. Dan uiteraard met de aanstelling van Trump, dus verwacht komende dagen weer dolle praktijken van de CIA en veel overheid gestuurde misleiding in het reguliere nieuws. Alles is immers toegestaan om de burger dom, angstig en arm te houden.

Reacties zijn gesloten.