Geo-engineering 101: Klimaatmodificatie bestaat gewoon

In de berichtenserie Geo-engineering 101 zijn we onlangs gestart met het opstellen van een Eendentest over geo-engineering en klimaatmodificatie. Daarbij hebben we gekeken of we zinnige getuigenverklaringen konden vinden en stelden we een duidelijk herkenbare geschiedenis vast in de ontwikkeling van weer- en klimaatmodificatie van begin twintigste eeuw tot nu. Dit beeld werd daarna bevestigd door een aantal Amerikaanse overheidsprogramma’s en patenten te analyseren. Het is tijd voor een conclusie.

Samenvatting

Er is in de VS een rechtszaak gestart over geo-engineering / klimaatmodificatie. Tijd dus voor eigen onderzoek hiernaar. We stelden eerst een Eendentest op om te zien of de vliegtuigstrepen inderdaad een indicatie zijn van een programma van geo-engineering. De Eendentest luidde:

Als er waarnemingen (empirisch bewijs) zijn die wijzen op klimaatmodificatie, als er officiële getuigenverklaringen zijn, als er overtuigend wetenschappelijk bewijs is, als er een geschiedenislijn te herkennen is, als er overheidsstukken te vinden zijn en als er vastgelegde patenten zijn dan zou het zomaar kunnen dat er sprake van klimaatmodificatie is.

We stelden vast dat er waarnemingen (empirisch bewijs) zijn die wijzen op grootschalige weermanipulatie waar met enige frequentie hele continenten onder een dikke laag vliegtuigstrepen verdwijnen. De getrokken lijnen vormen bijzondere geometrische patronen, tot wel drie lagen dik. Met verbluffende doeltreffendheid worden hier knappe patronen gecreëerd, in de lucht, boven uw hoofd. We hebben ook vierkante wolken gezien, die volgens één goed opgeleide weerman duiden op weermanipulatie met energiesystemen. Deze waarneming wordt ondersteund door patenten die precies dat beschreven.

afbeelding1

Drie lagen dik: horizontaal, verticaal en diagonaal. Op 6 januari 2015.

We hebben getuigenverklaringen gezien bij zowel de VN als bij officiële overheidshoorzittingen, waaronder oud-overheidsmedewerkers, en getuigenissen van zowel FBI als ook CIA-kopstukken. Kennelijk is het fenomeen geo-engineering nu een dusdanig publiek geheim geworden dat de CIA-baas er maar vrijwillig over start in een persconferentie van een denktank?

We hebben een flinke onderzoeksrapport gezien, welke overtuigend was voor een universitair docent lucht- en ruimtevaarttechniek. (De titel van dit bericht en de conclusie van dit onderzoek is uiteraard een knipoog naar het werk van Coen Vermeeren.) We hebben een geschiedenislijn gezien tussen 1892 en nu, die uitgebreid de ontwikkeling en groei van weer- en klimaatmodifcatie beschrijft.

weather modification program

A Recommended National Program in Weather Modification, 1966

Er zijn diverse overheidsstukken die getuigen dat vliegtuigstrepen inderdaad het sproeien betreft van chemisch en radioactief materiaal vanuit vliegtuigen. Dit werd in ieder geval in het verleden toegepast met soms desastreuze gevolgen, herinner de bewuste vergiftiging van een volk in Vietnam. Weermodificatie werd (herinner het verdrag uit 1977) en wordt (herinner Owning the weather in 2025, diverse patenten) gebruikt om wereldwijd het klimaat te beïnvloeden, met als primair doel oorlogsvoering. We hebben in patenten gelezen dat de ionosfeer en stratosfeer besproeid en gebruikt wordt door het militaire apparaat. We stelden met Vietnam (en trouwens ook het Bikini Atoll) een modus operandi vast.

agentorange

Chemical trails in Vietnam

De reguliere media helpt een handje

Ook in de reguliere media wordt één en ander ondertussen grotendeels wel bevestigd. Nu.nl beschreef bijvoorbeeld dat chemicaliën sproeien met vliegtuigen een goedkope ‘oplossing’ is. Er zijn ook wereldwijde grondmetingen die bevestigen dat de chemicaliën als aluminium en zware (radioactieve) metalen inderdaad ook daadwerkelijk zijn aangetroffen in grote hoeveelheden en dat dit zelfs te meten is in je haar.

nu-nl-geo-engineeringOok overheidsloket BBC beschrijft dat dit soort geo-engineering schade kan toebrengen aan miljarden mensen:

bbc-schade-geoengineeringDe Eindconclusie

De Eendentest is nu eenvoudig te beantwoorden:

Klimaatmodificatie bestaat gewoon.

Het fenomeen geo-engineering is een onomstotelijk feit, er worden diverse onderzoeken uitgevoerd en diverse plannetjes uitgerold om het milieu (mee) te ‘beschermen’, en trouwens ook niet allemaal even schadelijk voor u en mij.

Het is daarbij mijns inziens voldoende aangetoond dat klimaatmodificatie met vliegtuigen en vliegtuigstrepen goed mogelijk is, dat het in het verleden ook reeds uitgevoerd is. Herinner daarbij Vietnam, de Olympische Spelen, de May Day Parade en Project Cirrus. Er zijn diverse patenten en diverse militaire programma’s gevonden die er inderdaad op duiden dat er inderdaad met onze atmosfeer en lucht wordt gespeeld voor militaire doeleinden.

CpAAl1GUkAA7ISy

Vliegtuigstrepen time lapse. Via: PLagendijk, Twitter.

Het dumpen van schadelijke chemische ladingen en de inzet van energiewapens, dat soort onderwerpen zijn uiteraard lastig concreet aan te tonen. Er is direct bewijs (waaronder programma’s, patenten en bekentenissen) voor het bestaan hiervan en diverse indirecte bewijzen (concrete metingen en visueel de strepen zelf) die duiden op de continuerende operatie van deze programma’s. Er lijkt inderdaad sprake van de uitvoer van een sproeiprogramma, waar frequent chemicaliën en zware metalen worden gesproeid boven uw hoofd die een nadelig effect hebben op de natuur, het milieu en uw gezondheid. En dat betreft uiteraard een concreet gevaar voor uw en ons aller toekomst.

Dit dossier verdient meer aandacht

Uit dit korte onderzoek blijkt in ieder geval dat er gedegen aanleidingen zijn om hier verder onderzoek naar te doen. Geo-engineering betreft zoals gezegd voornamelijk militaire programma’s, dit zijn (o.a. experimentele) programma’s waarvoor je jezelf niet kan uitschrijven. Je kan biologisch voedsel kiezen als je GMO wil voorkomen, je kan gezonde keuzes willen maken in je leven, je kan jezelf echter niet beschermen tegen dit soort ‘klimaatmodificatie’. Er is ook geen enkel adres waar u bij de overheid terecht kunt met uw klachten. En dat is een onthutsende combinatie voor velen.

rtl4

Een RTL4 weerman die grootschalige klimaatmodificatie ompraat tot heel normale “scheepswolken”. Hij dekt dit daarmee toe.

Dit dossier verdient significant meer aandacht dan het nu krijgt. Concrete en terechte zorgen worden nu op de voorhand afgedaan als onzin of complot-theorie, een wat gemakkelijke en hautaine attitude. Er lijkt hier immers sprake van bewuste vergiftiging en misleiding van het volk.

OK, en wat nu?

 • Wellicht wilt u met deze kennis overwegen de Petitie Stop Weermanipulatie Nu! te ondertekenen? Bewustwording en bewustmaking met petities is altijd goed.
 • Bent u fan van Facebook? Dan kunt u zich wellicht inschrijven op de (besloten) groep ‘Chemtrails Benelux’. Hier wordt met grote regelmaat informatie gepost, resultaten uit onderzoek, nieuwsitems, nieuwe getuigenissen, etc.
 • Deel uw inzichten met anderen. Via social media en IRL! Alleen wanneer voldoende mensen die dit spel doorzien kunnen we iets beginnen bij de overheid. Met het oog strak op de mobiele telefoon (kijk, een pokemon!) is het uiteraard lastig om het spel van geo-engineering te doorzien.
 • Blijf regelmatig uw vertegenwoordigers bij de overheid aanschrijven totdat u antwoorden krijgt waar u wat mee kan. Hetzelfde geldt voor medewerkers van de RIVM en KNMI. Ze zullen strak blijven ontkennen, het betreft immers een geheim militair project en dat erkennen betekent een direct risico voor hun carrière. En dat is als ze al zo oplettend zijn om in de losse puzzelstukjes het grote plaatje te doorzien. Ondertussen doet u aan bewustwording en wijst u mede-verantwoordelijke mensen  (bewust zwijgen is immers instemmen) op hun verantwoordelijkheden.
 • Bent u een advocaat, overweeg dan een actie te starten of in te participeren vergelijkbaar aan de rechtszaak in de VS. Er zijn voldoende Nederlandse inwoners te vinden die hier graag in willen participeren.
 • Heeft u last van ontraceerbare aandoeningen aan hersenen, longen of huid, overweeg dan wellicht ook het verder bestuderen van het geo-engineering en chemtrailing programma, mogelijk is dit gerelateerd. Er zijn concrete acties die u kunt nemen.
 • Volg de ontwikkelingen van de geo-engineering rechtszaak in de VS.

X marks the spot. Let ook op de derde streep door de X.

Informatieve bronnen

Bent u er nog? Dan bent u mogelijk geïnteresseerd in de volgende informatieve bronnen:

Volg wellicht ook het alternatieve nieuws over geo-engineering op HoeZitHetNuEcht.nl.

geoengineering-olifant

Chemtrails als olifant in de kamer. Uit ‘Het Verhaal van Geoengineering.’

Vervolgonderzoek

Als elk onderzoek leidt ook deze tot vervolgvragen en -onderzoek. Hierbij is zo al te denken aan de volgende vragen:

 • Welke activiteiten lopen er nu precies tegen schadelijke vormen van geo-engineering? Zijn die er überhaupt in Nederland?
 • Wat kan je doen als veilig ‘tegengif’ voor de aluminium deeltjes?
 • Als vliegtuigen inderdaad af en aan vliegen speciaal voor het trekken van strepen, dan moet de NAVO hiervan op zijn minst op de hoogte zijn? (Vermoedelijk als organiserende kracht.) Is daar aanvullende informatie over te vinden?
 • Wat zeggen Nederlandse overheidsmedewerkers en de (groene) partijen?
 • Is de EU hiervan op de hoogte? Onderneemt die vervolgens wel/geen actie?

NB: Dank aan alle tipgevers en tipgeefsters die de laatste tijd contact opgenomen hebben! Binnenkort volgt meer.

Reacties zijn gesloten.