De Jungle van Calais, EU-politiek en de rol van Merkel, Rutte en Hollande

NieuwsKoerier.nl linkte naar het LLE-berichtje over de Jungle van Calais onlangs en iemand reageerde:

Nou nee, het is een Frans probleem. Dit zijn illegale economische migranten. En zolang er niet harder ingegrepen wordt blijft dit uitbreiden.

Het beleid dat werd bedacht voor de EU wordt uitgedragen door handlangers van de EU in de lokale lidstaten. U herkent het werk van Rutte? De politieke kliek die besluit over het beleid van de EU, besluit ook welk beleid de volgzame politieke partijen in de lidstaten moeten uitvoeren.

Omdat Rutte verkozen was in Nederland, moet Rutte het beleid uitvoeren. Was het CDA geworden? Herinner het werk van Balkenende! Het originele “Balkende zegt: Nee-stem is zinloos”-bericht is bij Elsevier gewist, bij Archive.org is nog te zien hoe CDAer Balkenende een “Rutte” doet. CDA had precies hetzelfde beleid als Rutte moeten uitvoeren onder Buma. Dat maakt CDAer Pieter Omtzigt uiteraard wat hypocriet. Was het PvdA geworden, dan was het Samsom die het verplicht gestelde beleid zou gaan uitvoeren. En aan de trouwe volgzaamheid van de brave jongens en meisjes bij D66 twijfelt volgens mij niemand.

Wanneer men zegt EU-politiek, dan heb je het dus over Merkel, Rutte en Hollande

OK, het hoogste officiële publieke politieke orgaan is de EU. En ja, er zitten inderdaad wat dames en heren in Brussel en omstreken uw geld en inspraak weg te toveren. Maar wanneer men spreekt over EU-politiek, dan heeft men het dus ook over Rutte, van Merkel, van Hollande. Deze figuren staan namelijk in dienst van dezelfde partijen die het beleid voor de EU bepalen. Dus dat ‘Franse probleem’ is het directe resultaat van het EU-beleid, Frankrijk voert in opdracht beleid uit dat voor u is besloten over het importeren van immigranten.

Overigens geldt dit ook voor het afluisteren, economie, overige politiek, etc. Neem het redden van bankiers via Griekenland met Nederlandse euro’s door CDAer Jan Kees de Jager: “Dat geld komt terug, daar ga ik absoluut van uit! Zelfs “met rente!” En ook al had Rutte beloofd (kiezersbedrog) dat niet te doen. Rutte moet gewoon weer Nederlands samenlevingsgeld overboeken naar Griekenland/Bankiers, daarmee voert Rutte gewoon een opdracht uit. Hij had geen keuze wat dat betreft. En wanneer Rutte zijn opdrachten netjes uitvoert, krijgt hij na zijn premierschap een luxe baantje bij de EU of een grote bank ofzo als beloning.

Niet overheidsfalen, maar gewoon volgzaam uitgevoerd beleid!

De oorzaak van de Jungle is niet dat er niet hard genoeg ingegrepen wordt, het is niet dat het illegale migranten zijn, het is niet onwil, het is niet het falen, het is niet slap optreden. Die asielzoekers zijn juist gewenst! Ze zijn hier op expliciete uitnodiging! Ze komen hier naar toe op basis van goed geplande informatiecampagnes en strak opgestelde internationale afspraken in zogenaamde mobiliteitspakketten. Dit is besloten voor de EU-politiek! En dus in Frankrijk met Hollande, en dus in Nederland met Dijkhoff en Rutte. Idem overigens voor het economisch sloopbeleid en de sociale afbraak. Het wordt uitgevoerd door de partijen die u zogezegd de regering in heeft gestemd.

Dit is beleid welke voor u besloten is – zonder rekening te houden met uw belangen, zonder recht op inspraak. Dit zijn gewoon opdrachten die uitgevoerd worden door Rutte, Merkel en Hollande! Dat moet. Ik beschreef het onlangs ook over de Afrikaanse Unie. Deze figuren werken in opdracht, alleen niet uw opdracht. Uw vertegenwoordigers vertegenwoordigen inderdaad belangen, alleen niet die van u. U telt niet, in dit spel.

De vertegenwoordiging van de EU-politiek

Rutte is toevallig de hoogste politieke vertegenwoordiger Nederland. Hij staat alleen niet in dienst van u, maar van de politieke elite die een duidelijk plan hebben voor Europa. Hij is dus gewoon een opdrachtnemer, idem Samsom. Voor Duitsland zijn dat Merkel en Schäuble, in Frankrijk is het Hollande, in het VK was het Cameron die het verprutste en is het nu May die Artikel 50 nooit zal gaan gebruiken. Het maakt geen verschil, zelfde beleid, vastgesteld door dezelfde partijen.

Als stemmen en verkiezingen werkelijk verandering brachten, dan zouden verkiezingen niet zijn toegestaan! Herinner de Nee tegen de EU-grondwet: Genegeerd. De Nee tegen Oekraine? Genegeerd. De Nee bij de Brexit? Met May nu genegeerd. Het beleid waarmee Tsipras is gekozen? Hij en Varoufakis werden direct keihard genomen door de EU, IMF en ECB en Tsipras voert nu netjes het beleid van de EU-politiek uit.

De Franse overheid gaat de problemen bij Calais dus ook helemaal niet serieus aanpakken. Dat mogen ze namelijk helemaal niet! Daarmee zouden ze immers acteren tegen het vastgestelde beleid in.

De volgzame politieke partijen rollen gewoon het opgelegde draaiboek van de EU-politiek uit, onafhankelijk van wat u stemt. Door netjes te blijven stemmen op de volgzame partijen (de mono-partij van CDA, PvdA, VVD66, GroenLinks, ChristenUnie en SGP), blijft u gehoorzaam binnen de toegestane paden acteren. U bent daarmee onderdeel van het probleem geworden!

Reacties zijn gesloten.