Pensioen Unie geldt vooral voor NL, niet voor Duitsland!

OK, herinnert u zich de EU Pensioen Unie richtlijn die andere dag in 1 dag tijd ongelezen werd ondertekend door de Nederlandse overheid? Die richtlijn blijkt specifiek te zijn opgesteld voor de 1200+ miljard Nederlandse euro van de Nederlandse pensioenfondsen en Nederlandse pensioenspaarders los te breken uit Nederlandse handen.

Pieter Omtzigt (CDA) zei:

“De richtlijn gaat exclusief over Nederland. Na het vertrek van het Verenigd Koninkrijk is 60% van het pensioenvermogen in heel Europa Nederlands: 15 miljoen Nederlanders hebben 1.200 miljard euro, terwijl de andere 400 miljoen inwoners van de EU minder hebben. Duitsland heeft een uitzondering van ongeveer 100% bedongen in rechtsoverweging 16.”

Ongelezen zet de Nederlandse overheid een handtekening onder de Pension Unie opdracht van de EU, terwijl de Nederlandse bevolking in haar ééntje 60% (zestig!) van al het pensioengeld heeft gespaard van heel de EU!?

What the…?

What the #&@%! Natuurlijk wil de Europese Commissie beslag leggen op 1200+ miljard noest gespaarde pensioeneuro’s! De EU gaat immers failliet. Er dus is er een EU-richtlijn opgesteld speciaal om onze Nederlandse pensioenpot in handen te krijgen.

De Duitse pensioenen vallen daarbij ook nog eens volledig buiten schot. En dank je wel Rutte en co voor het ondertekenen van deze afstraffing! Ik kan voorspellen wat er met de pensioenpot gaat gebeuren: die gaat nivelleren met de rest van de EU, of te wel: die gaat dus verdwijnen.

Brood en Spelen: EK2016 verloopt zeer voorspoedig! Het duizelt gewoon hoe geweldig de EU-ambtenarij hier weer scoort op dit EK.

Reacties zijn gesloten.