De EU als Psychiatrische Inrichting

Wat een geweldig betoog weer van Irma Schiffers:

Mocht je het feit willen vieren dat je niet dagelijks achter een Brussels bureau zit… dat je op dit moment nog buiten de deuren van een psychiatrische inrichting rondloopt, wil ik je toch even waarschuwen. Het EU-virus is al zover verspreid dat de hele wereld in één grote inrichting is veranderd. Dit ter verduidelijking voor degenen die dat nog niet hebben opgemerkt. De gekke koeienziekte en de varkenspest verbleken bij dit virus

Lees over het ongezien weggeven van pensioenen (de “pensioenroof“), de oproep om ouderen niet meer te laten stemmen, de manier waarop sommige ex-secretaris generaals kennelijk ongestoord meineed mogen plegen, belangrijke getuigen tegen hoge politici die bij bosjes tegelijk neervallen en waar Juncker nuchter het feit deelt dat zijn beleid toch echt gesteund wordt door buitenaardse leiders.

Ja, de gekheid is compleet in de EU, zoals u kon zien, en dan hebben we het nog niet gehad over het feit dat Glyfosaat gewoon weer stilletjes is verlengd, de Europese Commissarissen al in 2012 wisten van misleiding bij dieselmotoren, weigerde daar vervolgens op te reageren, de europese commissie zocht zelfs de doofpot op en stemde dus in met de sjoemelsoftware van o.a. Volkswagen, BMW en Mercedes – de EU lobbyt voor de belangen van grote bedrijven. Dan de eindeloze EU geldverkwisting en de serieuze en gedegen aanpak van EU keizer Juncker voor Farage en de Brexit (<- zien!), Juncker die als zware alcoholist kennelijk weer even ‘goed’ bezig was. (<- zien!)

De EU is inderdaad een Madhouse geworden.

Reacties zijn gesloten.