EU heeft het voorzien op uw pensioen, stelt Pensioen-Unie verdrag uit tot na Brexit referendum

Tja, geen dag zonder EU megalomanie. Het mag duidelijk zijn dat pensioenen in Europa veel geld vertegenwoordigen. En daar waar geld is, is uiteraard een wens het te confisqueren. En waar geldt dit meer dan bij de immer anti-democratische EU:

EU stelt controversiële pensioenwet uit tot na EU-referendum. Een controversiële deal over een pensioenfondsrichtlijn voor alle lidstaten van de Europese Unie (EU) ligt klaar in Brussel. De europarlementariërs die over het akkoord hebben vergaderd, willen de overeenkomst pas bekendmaken na het EU-referendum in Groot-Brittannië. Het gaat om de IORP II-richtlijn, waardoor Nederlandse pensioenfondsen onder het arbitraire toezicht van andere landen mogen staan.

De EU grijpt nu naar uw pensioen, uiteraard wordt dit stukje grijpen door de EU ook gesignaleerd door Burgercomite-EU. De aanstaande Pensioen-Unie werd ook door Arno Wellens (925.nl) gesignaleerd uiteraard. Ook CDA kamerlid Pieter Omtzegt bevestigt het nog maar eens:

KnipselKnipsel3

IORP-2 breekt in ieder geval de pensioenfondsen reeds los uit de grip en toezicht door de Nederlandse overheid en brengt het daarmee onder gedeeltelijke controle van de EU. Weer minder soevereiniteit voor Nederland, weer meer voor de EU!

PvdA MinFin Dijsselbloem geeft met deze activiteiten de Nederlandse pensioenpot (1200+ miljard euro) aan Brussel. Stapje voor stapje, centimeter voor centimeter worden de pensioenen toegeëigend door de EU. En met dit verdrag een grotere stap en meerdere tegelijk. Zeg niet dat u nooit gewaarschuwd bent wanneer uw pensioen in de handen van eurocraten verdwijnt.

Ik zie een nieuw raadgevend referendum in de nabije toekomst van Rutte 2. En sinds wanneer heeft het europarlement een wetgevende macht?

Reacties zijn gesloten.