Uitgelekt: Coup in Brazilië

Via Irma Schiffers Schrijft komt interessante berichtgeving, deze keer over de Coup in Brazilië gericht tegen het schoonvegende beleid van Dilma Rousseff. Waarom is Brazilië interessant voor ons Nederlanders? Brazilië is de B van BRICS, en probeert gezamenlijk met Rusland, India, China en Zuid Afrika een nieuw (parallel) systeem te introduceren zonder de immer corrumperende invloed van de VS. Dat maakt het BRICS initiatief uiteraard ook interessant voor de EU, die tot op heden uiteraard ingericht is en uitgebaat wordt als de schoothond van de VS. Een set criminele elite voerde onlangs dus succesvol een staatsgreep uit om Brazilië uit de BRICS te breken en grondig onderzoek naar hun criminaliteit te doen stoppen, nu lekt dit complot dus uit in de grootste krant van het land:

In Brazilië heeft de grootste krant van dat land een transcript gepubliceerd van een geheime opname die is uitgelekt naar die krant. De tekst die is opgenomen laat het gesmede complot horen van de Braziliaanse elite, en betreft zowel het corrupte Braziliaanse VS-leger als het Gerechtshof, om de democratisch verkozen president onder valse beschuldigingen af te zetten, om de onderzoeken naar de corrupte Brazilianen uit de Senaat een halt toe te roepen en een einde te maken aan het lidmaatschap van Brazilië in BRICS. De Russisch-Chinese poging om een economisch blok te vormen dat onafhankelijk is van Washington is nu 20% van zijn lidmaatschap kwijt. Dit schrijft Paul Craig Roberts vandaag.

Hij vervolgt: De democratie is omvergeworpen in Brazilië, net zoals in Oekraïne, Honduras, en inderdaad overal waar de vuile hand van Washington neerdaalt, inclusief in de VS zelf.

Lees verder bij IrmaSchiffersSchrijft. Meer informatie via WantToKnow: ‘Khazarian Maffia Ondergraaft BRICS‘. Vanavond is dus niet in het nieuws: Brazilië.

Reacties zijn gesloten.