Nieuwe stroom asieleisers op de been, EU verwelkomt hen met open armen

Zorgwekkend nieuws, er zijn weer drie miljoen economische asieleisers op de been, onderweg naar (o.a.) Nederland, en het beleid van de heersende elite gaat veel verder dan alleen open armen:

The migration tsunami that swamped Europe with 1.5 million “refugees” in 2015 is roaring back with a tidal wave that may be double the size of last year’s deluge. In fact, most citizens of the European Union countries appear to be unaware that their unelected and unaccountable rulers at the European Commission, in their own European Economic Forecast report issued last fall, announced precisely that. That is, they projected (with apparent acceptance and approval) that three million refugees/migrants would arrive in Europe in 2016.

Geen één miljoen vluchtelingen dus dit jaar, zoals George Soros die graag aan ons opdringt, maar 3 miljoen. En u weet ondertussen: EU lidstaten mogen geen Nee meer zeggen van Rutte en Timmermans. Onze bestuurlijke elite is duidelijk: Iedereen is welkom.

Nee is geen optie

Zeggen lidstaten nee dan is het per asielzoeker direct 250.000 euro boete, zijn ze eenmaal binnen dan krijgen ze per direct een traject voor definitieve verblijf en uitzetten blijkt volstrekt onmogelijk (want EU-onwenselijk). Elke asieleiser heeft direct recht op gratis uitkering, toelages, hotelverblijfvoedsel, vervoer, sociale huurwoning, niet te landelijk of bij politiebureau in de buurt, bed, wasmachine, gratis tv, bank, mobiele telefoonongestraft aanranden: ja, ondertussen al die aanrandingen steeds, geen meisje of jongetje is te jong. En we zijn ondertussen ook aan het vragen voor meer immigratie uit TurkijeNederland en de EU is Gratisland, wie wil dat nu niet?  

Wel de juiste kant op gaan kijken!

Uiteraard komen deze asieleisers niet op eigen houtje naar ons toe. De migratie is kunstmatig op gang gebracht met als tweeledig doel: financiele winst en het destabiliseren van Europa. Een grondig gedestabiliseerd Europa is gemakkelijker te overheersen. En grondige destabilisatie wordt mogelijk gemaakt door VVD en PvdARutte, Samsom, Timmermans en uiteraard het middel met de naam EU. De EU vice-voorzitter wil zelfs ‘mono-culturele staten uitroeien’ en ondertussen zo veel als mogelijk in de doofpot. Voor wie werkt de politiek eigenlijk echt? Die gemeentelijke asielzoekersquota hè… Ze werken duidelijk niet voor de eigen bevolking, want die betaalt zich het rambam, wordt aangerand en vervolgens weggejorist uit eigen land.

Maar ja, dit alles mag je natuurlijk niet zeggen, dat is namelijk niet policor. Beste lezer, wordt nu eens boos op ‘uw’ politieke leiding, ze slopen Nederland waar u bij staat!

Reacties zijn gesloten.