Must See TV: Jim Marrs’ Ancient Aliens and The New World Order (Video)

Een lekker foute titel, zeer bijzonder materiaal! In net ruim een uur brengt Jim Marrs een breed scala van bijzondere bevindingen samen in een heel boeiend totaalplaatje. Je kan vele jaren studeren op al deze onderwerpen [Check!] voordat je dit beeld ontwikkelt, of je kijkt uiteraard een uurtje naar deze docu. Dit is toch wel weer een knap en waardevol stukje kennisgeving. Mind: Blown! Wow.

Bekijk het op Youtube in drie delen: Deel 1, Deel 2 en Deel 3. (Sorry, geen ondertitels.)

Jim Marrs, auteur van de bestseller ”Our Occulted History: Do the Global Elite Conceal Ancient Aliens” neemt je mee in deze geheime wereld die de waarheid over Ancient Aliens en hun verbinding met de moderne heersers blootlegt. In deze presentatie, zul je zien hoe oude technologie bepaalde families en monarchieën door de geschiedenis heen heeft geholpen en de mensen aan de macht heeft afgescheiden van de rest van ons. Vandaag beheersen zij de industrie en de media, terwijl zij voortdurend ons leven blijven dicteren! Wie zijn de Sky Gods? Waar komen zij vandaan? Leer de waarheid over de buitenaardse aanwezigheid op aarde in deze fascinerende documentaire.

Of alles wat Jim Marrs je hier vertelt waar is of niet mag je uiteraard zelf beoordelen. Het spreekt voor zich [en ik kan bevestigen] dat elk steeds kort aangesneden onderwerp vele malen dieper gaat dan Jim Marrs in dit uur benoemt. Schrijf wild klinkende concepten dus niet direct af.

Boeiend materiaal, maar bestuur uiteraard zelf waar hij het hier over heeft. Aanvullend: In deze presentatie van Jim Marrs op youtube een variatie van bovenstaande, met interessante aanvullende punten.

Reacties zijn gesloten.