EU verstrekt 132 miljoen keer visa naar NL

GeenStijl heeft een mooi stukje schrijven gepubliceerd andere dag:

Volgens artikel 19 van het associatieverdrag krijgen 44,5 miljoen mensen uit de Oekraïne het recht om visumvrij te reizen. Volgens een dochter van de Universiteit Leiden mogelijk zelfs al dit jaar. Artikel 18 bevordert arbeidsmigratie. Volgens artikel 15 van het associatieverdrag met Moldavië krijgen 3,5 miljoen mensen een visumvrije regeling (PDF). In het verdrag voor 5 miljoen Georgiërs is het artikel 16 (PDF). Het nieuwe akkoord met Turkije geeft 79,5 miljoen mensen visumvrij reizen. Hier wat verse sfeerbeelden waarom bijvoorbeeld de complete Koerdische gemeenschap (18%) daar misschien gebruik moet maken. Ook Turkije heeft een vergeten burgeroorlog & zes miljard smeergeld om extra wapens te kopen. Het doet denken aan een hysterische aflevering van Oprah Winfrey. Geen auto’s weggeven, maar vrije toegang aan alle 119,5 miljoen Mexicanen. You get a greencard! You get a greencard! & You get a greencard! Zou USA nooit doen, maar EU wel. De poorten gaan wagenwijd open, terwijl Wilders nog aan zijn hek moet beginnen.

De resultaten van deze dwaze acties zullen we zien na het referendum, na de verkiezingen.

Lees verder op GS.
Let op: 6 april is de kans om van u te laten horen!

Reacties zijn gesloten.