EU akkoord met afpersing door Turkije

Bijzonder nieuws, de EU is weer gezwicht voor afpersing:

De Europese Unie en Turkije hebben nieuwe afspraken gemaakt over een gezamenlijke aanpak van de migratiecrisis. Het gaat om een voorlopig akkoord. Op een al geplande top eind volgende week staat het onderwerp weer op de agenda.

Misdaad loont in de EU. Turkije perst de EU succesvol af, daar gaat dus weer 6 miljard euro van uw belastinggeld en dat is nog exclusief de kosten die de migranten met zich mee brengen. En vergis je niet, het gaat in deze discussie niet meer over dankbare oorlogsvluchtelingen maar over economische asieleisers op zoek naar Gratisland.

OK, Turkije neemt illegale migranten terug, maar voor elke teruggenomen migrant moet de EU nu wel een nieuwe migrant gaan ophalen uit Turkije. Ofwel: Turkije blijft gewoon lekker de economische migranten doorsturen, nu alleen met volle steun van de EU. En oh ja, voor dat voorrecht krijgen ze ook nog 6 miljard (en dat is per jaar!), nagenoeg per direct moeten Turkse migranten vrij kunnen reizen in de gehele EU en ongetwijfeld wil de EU nu ook weer verdere gesprekken rondom de toetreding van Turkije bij de EU.

De Balans: Wat krijgt Turkije

Immer meer export van economische migranten, waaronder de door Turkije gesponsorde ISIS strijders. Turkije kan gewoon hun illegale en winstgevende migrantensmokkeltactiek doorzetten en voor elke door ons betrapte illegale migrant moeten we nu een legale migrant gaan ophalen uit Turkije! Turkije krijgt daarbij ook volledig vrij reizen in de gehele EU voor Turkse migranten, en dat zullen uiteraard geen vakantiegangers zijn. En daarnaast: de illegale migrant koopt nu dus een Turks paspoort in plaats van een Syrisch paspoort? Meer winst voor Turkije. Turkije krijgt ook verdere toetreding tot de EU én jaarlijks 6 miljard euro, bovenop de miljard euro die ze sowieso al krijgen.

Herinner: de illegale migratie betreft een beschermde miljarden industrie. De EU beschermt miljarden industrieën altijd, legaal of illegaal. Nu krijgt Turkije dus de duizenden euro’s die per economische migrant betaald wordt voor een ticket naar Duitsland, Zweden, NL en het VK. Nu krijgt Turkije ook de gratis vele miljarden van de EU. De verkoop van Turkse paspoorten wakkert aan. En Turkije hoeft vervolgens ook de vervoerskosten van al die migranten nog eens niet te betalen, want dat doet de EU ook, de EU haalt ze namelijk op per vliegtuig, de luchtbrug van Diederik Samsom!

En oh ja, ook weer nieuwe toetredingstoezeggingen. En Europa mag uiteraard niets meer zeggen over mensenrechtenschendingen en persvrijheid, laat staat over de Turkse steun voor ISIS of hun strijd tegen de koerden in Syrië en Irak.

De Balans: Wat krijgt de EU?

Immer meer en meer economische migranten, waaronder dus ISIS strijders. Verdere toetreding van Turkije, zeer gewenst door bijvoorbeeld de EU Vice-Keizer Timmermans.

We krijgen de reiskosten van al die migranten voor onze rekening. Zowel het terugbrengen van economische migranten uit Turkije terug naar Turkije als ook vervolgens de vliegticket (mooi ideetje van PvdA) van een andere economische migranten van Turkije naar Gratisland provincie naar wens, alles op de kosten van de EU.

We krijgen ook de kosten voor levensonderhoud van alle migranten tot heel ver in de toekomst voor onze rekening, want u weet ondertussen: de EU keert direct permanente verblijfsvergunningen uit aan de migranten, met alles erop en eraan – inclusief uiteraard positieve discriminatie op de wachtlijst huurwoningen. En uiteraard ook dankzij de PvdA een economische-migrantenquotum per gemeente. De Partij van de Arbei… uhm, Asieleisers.

En wanneer we zeggen ‘onze’ rekening, en ‘de kosten van de EU’, dan bedoelen we uiteraard uw rekening. Economische migranten kosten vele miljarden euro’s gemeenschapsgeld en dat betaalt u (onder de druk van overheidsgeweld!) volledig in extra belastingen, extra lastenverzwaringen en extra bezuinigingen. En we betalen vanaf nu dus ook de vliegticket om de economische migrant naar Nederland te halen.

En is de economische migrant eenmaal hier, dan mogen wij mogen onze leefwijze gaan aanpassen aan het niet gepaste gedrag van de economische migranten, gasten in ons land die zich duidelijk niet willen aanpassen. En mocht Turkije (tegen eigen wens en voordeel in) inderdaad hun stroom economische migranten stoppen, dan is er uiteraard nog de route via Italië, Spanje, etc, allemaal grotendeels onbeschermde grenzen.

De boodschap is duidelijk: Weg met ons. De EU geeft met deze toezeggingen feitelijk het startschot voor onbegrensde en gelegaliseerde migratie naar EU Gratisland.

Luchtbrug-verdrag: vergeet de vluchtelingenbootjes, vanaf nu komen ze per EU-vliegtuig vanuit Turkije.

De EU is schadelijk voor Europa

Door deze afpersactie wint Turkije op alle fronten, de EU verliest op alle fronten. De onderdanigheid verraadt zwakte, het gaat slecht met de EU. Turkije eist hierbij ook nog eens toetreding tot de EU. De Prijs van de Euro is hoog en immer groeiend, de EU gaat bij deze tot op de bodem.

Het is werkelijk niet te geloven hoe groot de schade is die de EU aanricht aan het Europese continent en aan uw toekomst: ‘With Open Gates: The Forced Collective Suicide of European Nations.’ Ofwel: EU ten dode opgeschreven. De leugens en misleiding stapelen zich steeds verder op. Het lijkt er veel op dat we getuige mogen zijn van de zorgvuldig en strategisch geplande ondergang van de EU.

Dan is nu de vraag: Wie durft als eerste de stekker uit de Europese Unie te trekken? Dat moment lijkt nu dichtbij te komen. De EU helpt ons niet meer, de EU is slechts nog een dure en pijnlijke last, die onze deur wagenwijd openzet voor keiharde afpersing. Het loont altijd de moeite (euro’s, guldens of guldenmarken) om niet de laatste te zijn die het zinkende schip verlaat, hoe langer je wacht hoe hoger immers de rekening wordt.

De ongekozen en ongewenste politieke elite lijkt voor ons nu duidelijk te kiezen voor Eurabië. We naderen als continent Europa nu de donkere nacht van de ziel. Worden we als kikker levend gekookt of kiezen we voor een alternatief?

Herinner: Op 6 april kunt u weer van zich laten horen over de uitbreidingsdrang van de EU! Pro Europa, dus tegen de EU.

Reacties zijn gesloten.