Michael Tellinger – Hidden Origins

humanhistoryMichael Tellinger is waarschijnlijk geen onbekende. Althans, dat hoop ik. (hier, hier) Zijn onderzoek in Zuid Afrika naar de geschiedenis van de mens en naar nieuwe manieren van samen leven (ubuntu contributionisme) zijn het bestuderen meer dan waard.

Wat is het dan geweldig dat Gaia.com (voorheen GaiamTV, de Netflix voor bewuste mensen, abonnement benodigd) een nieuwe TV-serie is gestart waar Michael Tellinger zijn ding mag doen! Hier komt dus een zeer boeiend betoog over het feit dat onze geschiedenis heel anders is dan in de geschiedenisboekjes beschreven is. En ja, onze geschiedenis is veel ouder, veel vreemder en veel interessanter dan je je kan inbeelden.

Michael Tellinger geeft een overzicht van de reis naar de ontdekking van de verborgen afkomst van de mensheid en onze gedeelde lotsbestemming. Alles wat ons is verteld over onze geschiedenis is een leugen. De verhalen die onze samenleving hebben gevormd, zoals wij die kennen, zijn leugens verzonnen door de overwinnaars van de vele oorlogen op onze planeet. Er zijn echter aanwijzingen gevonden in oude teksten en heilige plaatsen die onthullen dat het ontdekken van wie we zijn en wat we zijn geworden, slechts een deel is van de verborgen oorsprong van de mensheid.

Geschiedenis is alleen zaai als er onzin wordt verkondigd, en dat is helaas meestal het geval. Geschiedenis is echter wel boeiend wanneer er waarheden worden verteld! En onderzoeker Michael Tellinger heeft een heel interessant verhaal.

Bekijk de serie (nu twee afleveringen) via Gaia.com. En: aflevering 1 is nu gratis te zien via Youtube. Zie op Gaia ook de andere ‘zoektocht naar de waarheid’-series van David Wilcock, Corey Goode, George Noory en Regina Meredith. Als u nog niet bekend bent met Dhr Tellinger, op Youtube zijn diverse interessante video’s te vinden waaronder deze presentatie van de Breakthrough Energy Movement bijeenkomst.

Meer weten over het Ubuntu Contributionisme? Lees de Nederlandstalige ‘Introductie Michael Tellinger’s Ubuntu Contributionisme‘ in doc, odt, pdf en epub (ereader) format.

Reacties zijn gesloten.