De EU, VVD en PvdA brengen ons: de massa-aanranding

Honderden vrouwen werden bij Oud en Nieuw festiviteiten bespuugd, bestolen, aangerand en verkracht door asielzoekers. Massa-aanrandingen die door in groepsverband (1000 man groot) samenwerkende asielzoekers werden uitgevoerd. Dit blijkt een bekende gewoonte/traditie te zijn, een traditie die we nu ook naar Europa en Nederland hebben laten migreren.

‘Taḥarrush of ‘Taharush ginsy’ is de term die sinds enige tijd in de Arabische wereld wordt gegeven aan georganiseerde aanrandingen van vrouwen, veelal tijdens grote evenementen. De aanrandingen, verkrachtingen en berovingen worden veelal georganiseerd via sociale media.

Er is bij de taharrush in Europa ook sprake van internationale coördinatie. Naast diverse steden in Duitsland, waaronder alleen al 500+ aangiftes in Keulen, stond ook in Helsinki (Finland) een massa vrouwenjacht gepland welke gelukkig grotendeels lijkt te zijn voorkomen door nationale politie-coördinatie in Finland. Ook in Zurich (Zwitserland) zijn Keulse toestanden waargenomen. Ook in Kalmar (Zweden) en Wenen (Oostenrijk), massa-aanrandingen.

Een verrijking van Europa

De asielzoekers mobiliseren zich duidelijk en zijn daarmee in de aanval gegaan tegen hun eigen gastvrouw die hen van gratis geld, eten en onderkomen voorziet. De Duitse justitie en politie noemen deze internationaal gecoördineerde asielzoeker-bendes niet voor niets georganiseerde misdaad. Visionair.nl heeft trouwens een interessant schrijven over de vraag ‘Wie organiseerde de massaverkrachtingen in Keulen en andere Europese steden?’

De taharrush blijft in het thuisland traditioneel onbestraft, het wordt gedoogd, het mag dus. Het hoort erbij, het wordt gezien als de schuld van de vrouwen zelf. Zo gaat het nu ook in Europa: steeds weer werden massa-aanrandingen netjes voorzien van overheidsdoofpot, de politie krijgt bevelen hierover te zwijgen.

We mogen de politieke elite bedanken voor hun inzet

Je moet daarbij de politieke elitair Gerard Bakker (topman COA) toch gelijk geven wanneer hij zegt dat de vluchtelingen een verrijking voor de samenleving zijn? De bovengenoemde ‘verrijking’ is natuurlijk precies wat Europa nodig heeft, aldus de hoge commissaris van de vluchtelingen van de VN. We hebben het hard nodig zelfs!

En de Nederlandse overheid (de monopartij, primair de VVD en PvdA) roepen al dit ‘moois’ ook over onszelf af door het Nederlandse asielbeleid niet te verscherpen of terug te draaien. De Nederlandse elite willen significant meer vluchtelingen gaan toelaten. Rutte betoogt daarbij steevast voor meer geduld en uitstel van acties. Ook VVDer Dijkhoff houdt zelfs de criminele asielzoeker liever binnen. Het VVD standpunt is duidelijk, het is die van de EU: hoe meer, hoe beter. Waag het niet om ergens een keer nee te zeggen, al wil niemand een AZC in zijn buurt, het COA dicteert onverminderd: die asielzoekers komen toch.

Dat het ook anders kan is echter wel duidelijk: Slowakije neemt bijvoorbeeld wel directe acties om de eigen samenleving te beschermen. Waar een wil is, is uiteraard een weg, maar die wil is er in Nederland (VVD en PvdA) gewoon niet.

Grootschalige destabilisatie…

Een recent nog voortvarende samenleving grondig slopen, de politieke elite tonen hoe je dat doet. Dit resultaat (grootschalige destabilisatie) is geen toeval, het is helaas een belangrijk doel in een groter politiek spel. Dit is dus het resultaat van het EUbeleid, een beleid dat door de PvdA en VVD lokaal wordt opgedrongen. En met nog zeker acht miljoen vluchtelingen onderweg naar Europa…

Door het op te dringen tegen de wens van de bevolking, door het te verzwijgen, door het te ontkennen en door geen maatregelen te nemen, zijn deze partijen (mede)verantwoordelijk voor de nu gestarte jacht op de Europese vrouw.

(Dank voor de inzending via het contactformulier)

Reacties zijn gesloten.