George Soros wil 1 miljoen migranten per jaar voor EU

De VrijeTribune heeft een boeiend berichtje met de titel ‘George Soros wil 1 miljoen migranten per jaar voor EU’. In dit bericht wordt een essay geanalyseerd van George Soros. De stelling is dat de EU schuldig is aan de migranten, dat we de komende jaren nog minstens een miljoen vluchtelingen per jaar zullen moeten faciliteren, dat de kosten zo’n 150 miljard euro zijn, en dat we die euro’s moeten lenen met euro obligaties van bankiers (die het geld uit het niets toveren) en investeerders. En oh ja, de EU zal  alle wensen van al die vluchtelingen volledig moeten inwilligen. De VS en Saoedi-Arabië hebben uiteraard geen enkele verantwoordelijkheid, en de EU draait volledig voor alles op. Deze communicatie is trouwens ook eerder geanalyseerd bij Stop de Bankiers.

Dat alles is compleet gestoord uiteraard, het probleem is alleen dat deze man niet compleet gestoord is, maar een vinger in de pap heeft. Een vrij grote dikke vinger in de pap, deze miljardair zit in zo ongeveer alle foute schaduw-groepen op deze planeet, als Bilderberg, de Trilateralen, CFRs, etc. Sterker nog, deze man financierde zelfs persoonlijk het opgang brengen van de vluchtelingenstroom richting de EU. “Nationale grenzen zijn obstakels”. Het mag duidelijk zijn dat deze man alles representeert wat mis is in de wereld. Het echte probleem? De EU luistert naar deze man en volgt zijn wensen op! Dat is de EU, we annuleren onze eigenlijk inspraak dus en geven onze inspraak daarmee weg aan dit sujet. Maar nee, machtsoverdracht naar de EU mag geen taboe zijn.

Reacties zijn gesloten.