EU gebruikt Terreuraanslag om Bitcoin te verbieden

Nou, dat duurde weer niet lang. En zoals verwacht en onlangs beschreven, maakt de EU als boter bij de vis gebruik van de terreuraanslagen in Parijs om direct anonieme betalingen te verbieden. Ik was uiteraard niet helderziende, de overheid bracht namelijk bewust heel snel en heel expliciet in het nieuws dat wapens gekocht waren met Bitcoin. Al direct na de aanslag. Dan doorzie je het spel uiteraard gemakkelijk en weet je hoe laat het is. Via Reuters lekte de EU gisteren bewust weer het volgende:

European Union countries plan a crackdown on virtual currencies and anonymous payments made online and via pre-paid cards in a bid to tackle terrorism financing after the Paris attacks, a draft document seen by Reuters said.

EU interior and justice ministers will gather in Brussels on Friday for a crisis meeting called after the Paris carnage of last weekend.

They will urge the European Commission, the EU executive arm, to propose measures to “strengthen controls of non-banking payment methods such as electronic/anonymous payments and virtual currencies and transfers of gold, precious metals, by pre-paid cards,” draft conclusions of the meeting said.

Plasterk en v/d Steur tonen hun kleur

De EU ministers van Binnenlandse Zaken en Justitie (waaronder uiteraard Plasterk en Ard v/d Steur) willen gezamenlijk kennelijk nu Bitcoin verbieden. Hoewel niet heel bekend bij de gemiddelde inwoner op deze planeet, is Bitcoin het enige echt anonieme en vrije betalingsmiddel op deze planeet.

Bankbetalingen en euro’s in het algemeen zijn volledig in de handen van overheden en bankiers. Als de overheid wilt, kan die u en uw naasten verbieden betalingen te doen, of zeer beperkte maxima opleggen (capital controls), of u gewoon uw geld afhandig maken op vele manieren, geheel en volledig naar eigen inzicht waarbij u geen enkele keuze of inspraak meer krijgt. De overheid wil de volledige totalitaire controle hebben. Er resteren feitelijk niet heel veel opties meer om echt vrij van beperkingen en anoniem te kunnen betalen. En al zeker niet als het over elektronische betalingen gaat. Met Bitcoin heeft u echter wel een volledig van de overheid onafhankelijk betaalmiddel. En dat feit maakt hen bang, heel erg bang.

Terreur van de overheid: Never let a good crisis go to waste

Men gebruikt nu dus de valse vlag terreuraanslag in Parijs om Bitcoin te verbieden. Het volledig verbieden van Bitcoin lukt ze nu misschien niet, maar een belangrijke stap is nu wel weer genomen. Het blijkt steeds weer (en steeds meer) dat de overheid eigenlijk de enige echte terrorist is. Deze stap tegen Bitcoin is geen verrassing, dat was het originele doel van de hele aanslag. En de EU toont al meteen weer haar hand. U weet nu uiteraard ook dat een verbod op cash en goud ook onderweg is?

Oh, en vrije communicatie netwerken mogen nu ook afgesloten worden indien gewenst, terwijl terroristen natuurlijk niet van Facebook en Twitter afhankelijk zijn maar van Tor (een anoniem netwerk van de Amerikaanse marine) en Telegram. De onzin en misleiding slaan weer toe in de media. En ja, mensen die nog zelfstandig kunnen analyseren en nadenken moet worden weggezet als ‘complotters met lage sociale status, net sekteleidertjes’ die  volgens het AD verantwoordelijk zijn voor de radicalisering in de samenleving en zelfs verantwoordelijk zijn voor de holocaust…! Het extreme ‘with us or against us’-gedachtengoed lacht je weer toe in de grote media. Het AD is weer aan het woord en is duidelijk niet vies van een Godwinnetje meer of minder. Rare jongens daar bij het AD, bent u nog lid? Snel opzeggen! En ze laten er een spandoek bij zien over WTC 7, één van de duidelijkste bewijzen dat het verhaal van 9/11 toch écht niet klopt. Iets over intellectueel terreur?

Na de terreurdaad in Parijs volgde dus ook weer een terreuraanslag van de overheid op onze vrijheid, onze betalingsmiddelen, onze communicatie en zelfs op het rationeel nadenken en kritisch analyseren van het handelen van de overheid en hun inlichtingendiensten. Volledig zoals verwacht, uiteraard. Volledig volgens de definitie van een valse vlag aanval kost de aanslag u flinke delen van uw steeds verder beperkte vrijheid. De controlestaat groeit en groeit en groeit.

Lees meer via: Visionair

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Reacties zijn gesloten.