Ons Echte Probleem, G. Edward Griffin spreekt over Collectivisme

Bekijk en beluister het werkelijk geweldige betoog rondom Individualisme en Collectivisme van G. Edward Griffin in deze video op youtube. Dit is de werkelijke Must See TV.

Veel problemen die we vandaag de dag zien met de euro, de eindeloze schuldencreatie, de vele criminele activiteiten van ‘onze’ overheden, het eindeloze macht grijpen door de EU, het ruzie zoeken met Rusland, het door de overheid gesponsorde religieuze terrorisme, de eindeloze rechten- en privacyschendingen, etc, het komt door een ongetoetst geloof in collectivisme.

Collectivisme is fout als Rusland het doet, dan heet het Communisme, maar goed als de westerse wereld dat doet met hun neoliberale kapitalisme. Collectivisme is goed als het vanuit Rome komt, maar fout als de islam dat doet. Het is goed als de BIS, Wereldbank, IMF en ECB dit doen, slecht als China, Braziliƫ en Rusland dit doen. Goed als de Nederlandse overheid het doet, slecht als diverse Arabische overheden dat doen. Goed als de Europese Unie en de VS dat doen, maar slecht als de Russische, Arabische of Aziatische landen dit doen. Etc, en zo verder. Het is uiteraard complete onzin.

Deze gedachtes zijn uiteraard onzinnig en incorrect, hoewel ingegoten van jongs af aan zijn het onzinnige gedachten. We zijn allen opgevoed dat sommig collectivisme goed is, zelfs wenselijk, begeerlijk en iets dat we moeten verdedigen, maar tegelijkertijd weten we dat macht corrumpeert.

Gecorrumpeerde macht is de reden dat de Nederlandse Overheid nu ons steeds tijdelijk gegeven mandaat definitief probeert weg te geven aan ongekozen sujetten in de EU. Gecorrumpeerde macht is de reden dat de Europese Unie faalt in hun vrede en voorspoed missie, het is de reden dat de Europese Commissie en het Europese Parlement hoofdzakelijk bestaat uit criminelen. Gecorrumpeerde macht zorgt ervoor dat er geen zinnige rapportages meer zijn in de grote media. Gecorrumpeerde macht is wat de BIS, WereldBank, ECB, Fed, IMF, VN, etc, heden ten dage overeind houdt. Macht trekt psychopathische criminelen aan, dat is gegarandeerd.

We weten nu reeds waarom de o zo gewenste Eurozone regering ons gegarandeerd gaat benadelen op grove en pijnlijke wijze ten voordele van investeerders, bankiers en multinationals. We weten waarom de bekende bankiers steeds rijker en rijker worden, en de rest armer en armer, de bankiers zitten in de leiding van de grootste Collectivistische groepen als de BIS, Club of Rome, Trilateral Commission, RIIA, CFR, Bilderberg, etc. Macht corrumpeert, absolute macht corrumpeert absoluut. Elk collectivisme gebruikt vroeg of laat zijn macht om zijn eigen noodzaak te benadrukken, zijn eigen mensen voor te trekken en de eigen macht te vergroten ten koste van de rest. En de huidige lichting politici in het politieke systeem is zeer overduidelijk reeds op dit punt aangekomen.

De CIA sponsort ISIS voor hun eigen gewin, de Bolsheviks werden gesponsord door Westerse bankiers, de Nazi’s werden gesponsord door diverse grote multinationals, de EU sponsort de bankiers, multinationals en denktanks, de bekende ronde-tafel ‘denktanks’ sponsoren ‘verkozen’ ambtenaren, ambtenaren beschermen hun belangen tegen het eigen volk met steeds meer macht voor de inlichtingendiensten, etc, etc, de collectivistische perversie gaat rond en rond. En wij staan ze nota bene daarbij toe te juichen!

Doorzie de rol van Collectivisme vs de belangen van het Individu, bekijk de presentatie van G. Edward Griffin. Deze kennis maakt het zo veel gemakkelijker het dagelijkse ‘nieuws’ te begrijpen.

Reacties zijn gesloten.