EU spendeert 700 miljoen euro per jaar aan propaganda

Garanties in het leven: belasting, overlijden en elke dag nieuwe EU-wanstaltigheden. Het Britse The Telegraph rapporteerde onlangs dat het propaganda-budget van de EU 700 miljoen euro per jaar is:

EU accused of trying to ‘indoctrinate’ children and trying to influence EU referendum after it emerges it is spending £500million a year promoting itself. The spending includes more than 100 publications, over 1,000 videos as well as cartoons, colouring books and other educational materials intended to promote EU values to children.

Elk jaar 700 miljoen euro, en dan nog lukt het ze niet. Geniet dus nog even van uw belastinggeld terwijl die verdwijnt in het niets: met Captain Euro, de propaganda strip ‘On the road to victory‘, de EU sok poppetjes propaganda video hier of EU propaganda kleurboek hier. Iets over het indoctrineren van kinderen…?

De EU is dagelijks zo fout in het nieuws dat het voor een eenvoudige blog als deze niet bij te benen is, al doen we al sinds 2012 een poging. Gelukkig blijft GeenStijl scherp.

Reacties zijn gesloten.