EU-propaganda voor de allerkleinsten, in stripvorm!

De EU is niet vies van propaganda en beïnvloeding. En ze zullen ook wel moeten, want Nederlanders houden niet meer van de EU, beter nog: Europa houdt niet meer van de EU. Het bekende gezegd gaat uiteraard ‘Get them while they’re young’. Vroeg geïndoctrineerd is immers oud gedaan, het schoolboek als propaganda middel. Het blijkt nu dat Captain Euro een passend vervolg heeft gekregen in het ‘On the road to victory‘… Ja, het jaarlijks budget van honderd miljoen euro moet wel worden gebruikt, en kinderzieltjes zijn uiteraard extra gevoelig voor onzin.

plaatjemarie1

Meer hilarische rapportage over ‘On the road to victory’ op GeenStijl. En de PDF van deze propaganda ‘comic’ is te downloaden via deze link. Herinner je je trouwens nog die reclame over totalitaire conducteurs in Duitse treinen? Je geld wordt goed uitgegeven.

Reacties zijn gesloten.