En daar gaat weer 60 miljard, reactie Ewald Engelen (video)

Vandaag gaat er weer 60 miljard euro naar bankiers, gratis en voor niets, losgeld betalingen van de samenleving. Opnieuw onttrekt de ECB deze maand 60 miljard euro aan uw huidige en toekomstige welvaart. Het is uiteraard een wanhoopsdaad die ook nog eens flink averechts werkt, maar toch volledig onaantastbaar wordt doorgevoerd door de bankiers gewoon omdat het zo lekker profitabel is.

β€œIn a time of deceit, telling the truth is a revolutionary act.”
— G. Orwell

Beluister en bekijk de heldere uiteenzetting van Ewald Engelen over het EU-wanhoopsbeleid in de video Ewald Engelen: ECB geldpomp “tekent radeloosheid politieke elite in Europa” van We Are Change Rotterdam. Wat is het toch prettig om mensen met kennis waarheid te horen uitspreken. Een luxe die we helaas niet vaak meer hebben heden ten dage.

Reacties zijn gesloten.