Pas op, gevaar: EU president Juncker pleit voor Europees leger!

Van het weekend betoogde Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, weer voor een geheel eigen leger:

“Dat (Europese) leger zou ons helpen een gezamenlijke buitenlandse en veiligheidspolitiek te voeren en gezamenlijk de verantwoordelijkheid van Europa in de wereld op ons te nemen.” Zo kan de Europese Unie met een leger reageren op de bedreiging van de vrede in een lidstaat of in een buurland.

Juncker steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken, duidelijk. De Europese Commissie (EC) heeft nu al te veel macht. Omdat de EC zonder enige vorm van controle opereert, is het voor ons als samenleving van groot belang dat de ongekozen dictatoren van de EU zich niet ook nog een eigen leger ter beschikking stellen. Ze hebben in Oekraïne reeds bewezen verkeerde besluiten te nemen, dan moeten we ze niet belonen met meer macht. Het afbreukrisico van een eigen leger is uiteraard te groot!

Het is überhaupt schrikbarend als Juncker en de EC begint te spreken over gezamenlijk Europese buitenlandse veiligheidspolitiek… We bekijken waarom we de Europese Commissie zeker geen zeggenschap over een eigen leger moeten geven.

Alarm, Alarm, Code Rood!

De EU en de VS hebben uiteraard een ongecontroleerde machtswens. De federale overheid van de VS heeft uiteraard reeds het monopolie op geweld, en voor de EU moet diezelfde wens hoe dan ook vergelijkbaar gerealiseerd worden in Europa. Dus komen bij tijd en wijle de heren politici ons er nu op voorbereiden zodat op gegeven moment de bevolking eraan gewend is en ook deze machtswens geformaliseerd kan worden als beleid zonder al te grote ophef van de bevolking. Dan kan hup, de handtekening van Rutte eronder, en klaar!

De geschiedenis heeft reeds geleerd dat als professioneel liegbeest Juncker iets roept, je als burger je per definitie zorgen moet gaan maken. Het enige wat nog mist in het betoog van Juncker is de naamvoorstel voor zijn Europese Leger als het ‘Ministerie van Vrede‘. Als hij zich bezigt van Newspeak als ‘gezamenlijke buitenlandse veiligheidspolitiek’ op het moment dat hij betoogt voor een leger waar alleen en uitsluitend hij en zijn Europese Commissie over kan beslissen zonder enige democratische toezicht, verantwoording of controle… Dan moet je je uiteraard zorgen maken als bevolking.

Als Keizer Juncker start over een eigen leger, dan moeten al meteen de wandaden van de EU in Oekraïne uw geheugen inspringen. Genoeg redenen alleen daar al om te zorgen dat Keizer Juncker en de Europese Commissie nooit beschikking krijgt over een eigen leger! Je moet er toch niet aan denken dat ongecontroleerde projectielen als Juncker, Van Baalen en Verhofstadt zo direct ook militaire macht krijgen…! De horror!

Er is geen controle en toezicht op wat de Europese Commissie allemaal uitvreet. U heeft geen enkele inspraak in het doen en laten van de Europese Commissie. Loze beloftes genoeg, maar praktisch gezien niet en er is ook geen enkele reële vorm van toezicht op hun misdragingen. Wilt u werkelijk deze ongehoorzame, misdragende kinderen zo direct zelf kunnen beschikken over een eigen leger? Dit soort machtswaanzin is natuurlijk reeds een bewezen recept voor wereldoorlog.

Het inhuren van criminelen

Ja, ervaring met militairen heeft de EU. Vooral dan het inhuren van huurlingen. Zoals in Oekraïne met de door de EU ingehuurde Amerikaanse Blackwater huurlingen onder diverse naamgevingen als Xe, Greystone, Academi, etc. De PR van een huurleger is kennelijk lastig, al die namen voor dezelfde club criminelen! Maar goed, ze worden dus ingehuurd door overheden en inlichtingendiensten om clandestien oorlogjes te starten en te laten escaleren. Op uw kosten overigens, want de naheffing kwam uiteraard spoedig. Oorlog stoken kost duidelijk een boel. Het zijn uiteraard de overbekende ‘bonnetjes van Rutte‘ die we steeds weer gewoon moeten blijven betalen. Maar dan is er tenminste nog een enigszins beperkende factor, ook al komt Rutte weer met z’n bonnetjes van 1,1 miljard.

Wat als ze zelf een eigen leger hebben!? De machtszucht is dan schier onbeperkt. Zoals nu deze criminelen ingehuurd moeten worden, dan is de drempel op zijn minst wat hoger dan als de EC zo direct gratis (!) de levens van onze kinderen op het spel kunnen gaan zetten om de bekende multinationals en bankiers weer te plezieren. Want vergis je niet, het gevoerde ‘gezamenlijke buitenlandse en veiligheidspolitiek’ heeft natuurlijk niets te maken met vrede bewaren of de belangen van burgers. Dat is slechts de propaganda die erbij hoort. Het betreft meestal vuile geostrategische spelletjes die ze voor de grootste multinationals en bankiers opknappen.

Uiteraard is de NAVO groot fan van dit idee!

Maandag presenteert ex-NAVO-chef en voormalig buitenlandcoördinator van de EU Javier Solana in Brussel het stuk Meer Unie in Europese Defensie, waarin deskundigen een nieuwe Europese veiligheidsstrategie aanbevelen.

Uiteraard is de oud NAVO legerbaas voorstander van Europese zeggenschap over een eigen leger! De NAVO zijn duidelijk ook niet de braafste jongetjes uit de klas. Eén pot nat. De Europese Legerunie dus. Het is nog slechts een kwestie van tijd, de intenties zijn duidelijk en echte inspraak om het te blokkeren hebben we niet.

Bekijk nogmaals de Tegenlicht aflevering: Het Veiligheidscomplex. Hoe het militair industriële complex zich langzaam maar zeker steeds meer naar binnen richt. Het is geen fijne belofte wanneer de trojka namens bankiers zo direct ook nog met wapens aan komt zetten.

De enige uitweg tegen de EU en dit soort gestoorde ideeën lijkt nog totale, massale volksopstand te zijn, conform de wens van Juncker. Bij deze wil LLE dus wel een voorspelling doen over wat er in onze toekomst staat te gebeuren. Misschien hadden de Amerikanen met hun Second Amendment toch wel zinnige ideeën…?

Reacties zijn gesloten.