Luister goed: Volledige Onthulling door Paul Hellyer, ex-Minister van Defensie uit Canada (update: NL!)

hellyerVia het contactformulier kwam de volgende link binnen. Hier is Paul Hellyer, de oud-Minister van Defensie van Canada. Hij heeft een toespraak van een half uur, en de waarheden die langskomen zijn geweldig. De eerlijkheid en duidelijkheid van zijn speech zijn bewonderenswaardig. Hij heeft het over de VS, maar vergis je niet, wat hij zegt geldt 100% voor de EU. De EU is vergelijkbaar geïndoctrineerd als de Amerikaanse kliek waar dhr Hellyer het hier over heeft, en handelt met dezelfde doelen.

Beluister deze video en beluister het goed. Deel daarna de video met anderen. Ik kan het belang van deze video niet genoeg benadrukken. Deze man is een ware held. Meer van Paul Hellyer: Mondiaal Bedrog, Mondiale Hoop. De video waar dhr Hellyer naar verwijst, in bovenstaande toespraak, is volgens mij deze.

Waar zijn de Nederlandse oud-politici die opstaan voor de waarheid en de toekomst van de mensheid? Beste oud-politici: We hebben u nu nodig!

Dank voor de inzending!

Update: Nederlandse vertaling en ondertitels door Irma Schiffers!

Reacties zijn gesloten.