Farage: Een EU Leger om Rusland te waarschuwen, wie houdt u voor de gek, mr Juncker?

Nigel Farage, altijd goed voor een dosis eerlijkheid in het Europese Parlement. Vorige week greep uiteraard ook hij zijn kans om te reageren op het betoog van Jean-Claude Juncker voor een EU-leger:

Juncker said the force could help counter new threats beyond the bloc’s borders and defend European “values”, in an interview with Germany’s Welt am Sonntag newspaper. “A common army among the Europeans would convey to Russia that we are serious about defending the values of the European Union.”

Een EU leger om mee te vechten tegen Rusland dus, dat is de wens uitgesproken door de EU Keizer zelf. Want vergis je niet, dat is precies wat de EU nu al doet in Oekraïne, laat staan wat deze kinderen gaan doen als ze zo zeggenschap krijgen over een eigen leger!

Tony Blair was right, he said: “The European Union is not a project about peace, it is a project about power.”

U weet ondertussen dat er geen enkele inspraak voor het volk is in de besluitvorming van de Europese Commissie met een EU leger. De enige inspraak die we hebben is een burgerinitiatief, en die worden gewoon genegeerd. Dus als er een EU leger komt, hebben we ook daar geen enkele inspraak meer. En u weet de plannen van de EU voor oost Europa. De grenzeloze territoriale uitbreidingsdrang van het EU Imperium. De EU moet boven alles, zelfs boven het bewaren van de vrede. Dus wie houdt wie nu voor het lapje?

We ourselves in the European Union provoked the conflict through our territorial expansionism in the Ukraine. We poked the Russian bear with a stick and unsurprisingly Putin reacted. But this now is to be used as an opportunity to build a European Army.

The opportunity is being seized, and Mr Juncker said ”We must convey to Russia, that we are serious.” Who do you think you are kidding, mr Juncker. We do not want any part of an EU army, and I doubt the rest of the peoples of the EU do either.

Beluister het betoog van Farage.

Had Nederland nog steeds gekozen voor CDAers als ze hadden geweten dat met hun CDA stem dit EU leger realiteit gemaakt kon worden? Juncker is de voorman van de CDA in het Europarlement en is nu actief bezig het EU leger te vestigen met de PRS aanpak. Creëer het Probleem met Rusland, wacht op de Reactie van Rusland, en installeer het EU leger als oplossing / Solution. De EU politiek is tegenwoordig helaas vrij eenvoudig te duiden.

Zie trouwens ook weer het optreden van Verhofstadt. De voorman van VVD66 in het Europarlement. Als een verongelijkt kind van 2 gaat hij zitten brullen door het betoog van Farage. En als hij uiteindelijk terecht gewezen wordt door voorzitter Schulz (zowaar!) gaat hij demonstratief zitten mokken met zijn telefoon in zijn hand. Zie ook het gastrolletje van Sophie in ’t Veld (VVD66) die vrolijk naast Verhofstadt zit. Je moet het maar willen en kunnen…

Zo zie je maar weer, niet meer stemmen op de monopartij van CDA/VVD66/PvdA/GL/SGP/CU!

 

 

Reacties zijn gesloten.