En daar gaat weer 1,8 miljard euro, nu weer naar Oekraïne

Oekraïne is in tegenstelling tot wat velen lijken te denken, geen EU-land. Toch moeten we eindeloos euro’s betalen voor het landjepik dat de EU daar (samen met de VS) aan het uitvoeren is.

U herinnert de gulle gift van 11 miljard van de EU? U herinnert zich de spontane lastenverzwaringen met terugwerkende kracht? U herinnert de kosten die de EU maakte om daar een volksopstand te organiseren? U herinnert immers Van Baalen en Verhofstadt daar op dat plein? Maar die kwamen natuurlijk niet als eerste of enige uiteraard! U herinnert zich uiteraard de huurlingen daar ineens willekeurig gingen rondschieten? U herinnert de massamoord? U herinnert de spontane aanstelling van EU/VS/Bankierhorige politici in de nieuwe regering? U herinnert de omgekochte politici om dat te bewerkstelligen? U herinnert de bankiers en energiebedrijven die ineens gingen meespelen om het geld? Allemaal onkosten die (mede) gemaakt zijn door de Europese Commissie voor het annexeren van Oekraïne voor de EU, allemaal bonnetjes die door de burgers betaald moeten worden.

Maar die 11 miljard was nog niet genoeg, nu gaat er nog weer 1,8 miljard euro!

Na de 11 miljard gift van de EU, en de gasrekening van 2,5 miljard, is het nog niet genoeg kennelijk, de Europese bevolking gaat nog weer 1,8 miljard extra betalen aan Oekraïne!

Brussel zegt Oekraïne 1,8 miljard extra steun toe. De Europese Commissie zegt Oekraïne 1,8 miljard euro extra aan steun toe. Brussel is bereid extra leningen uit te schrijven, zo maakte de voorzitter van het dagelijks bestuur van de EU, Jean-Claude Juncker, donderdag bekend.

Jean-Claude Junckers is weer gul met uw geld. Ze maken graag extra leningen – nieuwe staatsschulden die uiteindelijk gewoon door u betaald moeten worden door belasting. Ze willen uiteraard niets voor niets federale EU belastingen introduceren!

En dit alles terwijl dat hele land dus nog geen eens lid van de EU is. Wat je ziet gebeuren is wat in het bedrijfsleven een Leveraged Buyout wordt genoemd. Met schulden dus landen opkopen. Je kan je slechts indenken hoe groot de welvaartsstroom (of beter: welvaartsaderlating) wordt als die zo direct wel EU-lid is! Dan komen al de aldaar gemaakte schulden, inclusief ook de leningen van het IMF (op zichzelf al 17 miljard), voor ons aller burger rekening. Zo werkt een leveraged buyout nu eenmaal.

En we weten ondertussen waar al dat geld echt naar toe gaat. Dat verdwijnt in de zakken van het criminele mannetjes-netwerk die eindeloos aan het profiteren is met dit soort zaken. Het geld wordt immers sneller gegrepen dan het uitgekeerd wordt door EU-politici. Zo werkt de politiek in Oekraïne (en elders trouwens!) immers. We hebben opgelet afgelopen tijd, dat hebben we natuurlijk al geleerd! Met de geldstroom van de EU is het een zichzelf in stand houden systeem geworden, een systeem op uw kosten uiteraard.

Stefan Fule en Johannes Hahn hebben als vorige en huidige Eurocommissaris van Uitbreiding weer een knap stukje werk verricht. Jawel, dit soort landjepik is een formeel aangestelde functie in de EU, de Commissaris van Uitbreiding! En Fule en Hahn zijn dus de verantwoordelijken. Heeft u op ze gestemd? Goed, Oekraïne is dus van ‘ons’ nu, en de burgers mogen/moeten die rekeningen weer betalen, die hebben immers toch geen keuze of inspraak. Wij worden verplicht de rekening te betalen. De belastingdruk blijft uiteraard immer groeien.

Voor EU-politici en het criminele mannetjes netwerk is er altijd geld genoeg. Voor de rest van Europa geldt uiteraard een ander verhaal, die zitten diep in de immer groeiende schulden. En zo is het spel precies bedoeld! Deze EU-staatsgreep voltrekt zich namelijk door middel van schuldeuro’s. Hoe meer schulden, hoe beter voor de macht grijpende EU-politici. En het lukt ze steeds weer, zeer voortvarend. Nu dus weer 1,8 miljard euro schuld extra.

Reacties zijn gesloten.